Repic de Festa Major
Divendres. 19.00 h.

Esglèsia Major.


 

Seguici inaugural
Divendres. 19.30 h.

Participació: Colla de Gegants i Capgrossos, Arrels de Barri, Colla Vella de Diables, Colla de Grallers, Colla de Trabucaires, Colla de Draconaires i Colla de Castellers.

Recorregut: pl. de l’Església, pg. de Mossèn Jaume Gordi, c. de Rafael Casanova, c. de Sagarra, rbla. de Sant Sebastià i  pl. de la Vila.

Organització: colles i entitats CTPC Joan Pairó.

L’acte anirà precedit per l’arribada del drac Chorche, del Centro Aragonés Virgen del Pilar, a la plaça de la Vila.


imatge virtual de la remodelacióEl Molí d’en Ribé. Inici d’una transformació
Del 4 al 27 de setembre
Exposició.

Museu Torre Balldovina

Després d’anys d’espera, el Molí d’en Ribé ha iniciat el procés que el portarà a la seva transformació.

Excavat parcialment als anys vuitanta, al 2008 i 2009 s’han reprès els treballs per acabar de conèixer i relacionar les restes arqueològiques del Molí que es conserven als jardins de la Torre Balldovina i a la plaça de Pau Casals.

Aquestes excavacions formen part d’un projecte que contempla l’ampliació del Museu Torre Balldovina, que creix sota l’actual plaça de Pau Casals i se li incorpora l’edificació del Molí d’en Ribé.

Aquest nou edifici té les restes del Molí com a element central de l’espai, fent un recorregut pels seus diferents nivells de manera que permetrà conèixer i entendre millor el seu funcionament.


Sing Star

Concurs SINGSTAR
20.30 h.
Plaça del Rellotge.

Posa a prova les teves dots per ser cantant. Premis per als tres primers classificats i molt bon rotllo amb Las Tocata. Inscripcions des de les 19.30 h.

 


Pregó de Festa Major
Divendres. 20.30 h.
Plaça de la Vila.

imatge de l'expedició
A càrrec dels expedicionaris del «Pol sud sense límits»

 


FISC FM SintonitzzaFISC – FM Sintonizza
21.00 h.
Parc d’Europa.

  • Delorean
  • Joe Crepúsculo
  • Extraperlo
  • Cola Jet Set
  • Nagassaqui
  • Viva Maestro

 

El Sintonitzza continua destacant entre la programació de la festa, gràcies a l’esperit independent que caracteritza el festival. Per l’escenari del parc d’Europa desfilaran alguns dels grups punters de l’escena Indy estatal, que abastaran tota mena d’estils i tendències entre el pop, l’electrònica, la cançó d’autor i altres d’inclassificables. Com si es tractés d’una filial del prestigiós Primavera Sound, a la riba del Besòs, podrem veure i escoltar molts dels grups que han tocat a les darreres edicions d’aquest festival, però gratis i complementats per un seguit d’activitats que fan del Sintonitzza un esdeveniment únic i especial.

Activitats paral·leles

Festa de presentació. Actuació de Piti Elvira i exposició fotogràfica Sintonitzza’08, de Hara Amorós.

Auditori de Can Roig i Torres. 22.00 h. Dissabte 29 d’agost

III Mostra de Documentals Musicals, del 30 d’agost al 3 de setembre, al Baremoto de la plaça de Pau Casals.

VIII Jornades de Còmic Independent de Santa Coloma, 4 i 5 de setembre, al parc de Can Zam .


Toc d’inici de Festa Major
Divendres
Plaça de la Vila

Organització: Colla de Trabucaires de Santa Coloma.


Recepció entitats
21.30 h.
Jardí de Can Roig i Torres


 

CORTOCIRCUÏT – X Aniversari
22.00 h.
CRJ Mas Fonollar

Javi Jareño, El Turno del Pez Simón, 69 Válvulas, Dime que tu no cantas, Dentist of Dead

La nova fornada de bandes novelles arriba al Mas. Pop intimista amb segell de cantautor, rock sense etiquetes i fins i tot thrash rock, tenen cabuda al Cortocircuit. Una oportunitat única de conèixer la música made in SNTK


Se Atormenta Una VecinaSe Atormenta una Vecina
24.00 h.
Plaça de la Vila

 

A mig camí entre una orquestra de versions, un grup de rock, una companyia de teatre i una colla d’esbojarrats, aquesta banda de deu músics ens farà ballar fins a la matinada al ritme dels millors temes de la música moderna. Diversió en estat pur.

[ http://seatormentaunavecina.com/ ]

 

 


BollywoodNits de Bollywood
23.00 h
Plaça de la Vila.

 

 

 Arriba a Santa Coloma tot l’exotisme de la dansa oriental. Amb un ritme molt sensual, Mistri, una excel·lent ballarina d’origen indi, i la seva companyia ens descobreixen tots els secrets de la dansa índia, fusionada amb el funky, el flamenc o la salsa. A moure els malucs!


 

NIT FLAMENCA – Iñaky Márquez, Brisas, Guadaljarafe
23.00 h.
Plaça de Pau Casals.

La nit flamenca canvia d’ubicació, però manté tota la passió i l’embruix que la caracteritzen. El prestigiós ballarí Iñaky Márquez ens seduirà amb un passeig pels diferents palos del flamenc: de la rondenya al tango, passant per la sambra o les buleries. A continuació, dos bucs insígnia del flamenc local interpretaran el més granat del seu repertori. Mucho arte.

 


CONCERT – Rumbamazigha
23.00 h.
Plaça del Rellotge

Un projecte del Taller de Músics que neix per impulsar i barrejar músics de diverses procedències geogràfiques i estilístiques. Rumba catalana i música amazigh (procedent del nord d’Àfrica) per crear col·lectivament un so popular, festiu, propi i sense etiquetes.

 

Rumbamazigha
adminGeneralactivitats,Colla Vella,Festa Major,festival,Javi Jare,Museu Torre Balldovina,Organitzaci Colla,Pau Casals,que,Rafael Casanova,rock,Santa ColomaRepic de Festa Major Divendres. 19.00 h.Esglèsia Major. Seguici inauguralDivendres. 19.30 h.Participació: Colla de Gegants i Capgrossos, Arrels de Barri, Colla Vella de Diables, Colla de Grallers, Colla de Trabucaires, Colla de Draconaires i Colla de Castellers.Recorregut: pl. de l'Església, pg. de Mossèn Jaume Gordi, c. de Rafael Casanova, c....Santa Coloma de Gramenet