metroL’AjuntamentInforma – L’alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, enviarà aquesta setmana una carta informativa a totes les famílies de la ciutat amb nens i nenes d’entre 4 i 12 anys per informar-los que els seus fills poden sololicitar viatjar gratuïtament en transport públic, ja que la nostra ciutat, com a part integrant de l’Entitat Metropolitana del Transport (EMT), començarà aviat a beneficiar- se d’aquesta nova mesura que vol fomentar l’ús del transport públic. La targeta T-12 és un nou títol de transport que entrarà en vigor el proper 14 de setembre.

Amb la T-12, les nenes i els nens d’entre 4 i 12 anys podran viatjar de forma gratuïta i sense limitació (tot i que caldrà cancelolar cada viatge) en tots els serveis de transport públic pertanyents al sistema integrat de tarifació dins la zona tarifària en què consti el seu domicili. La sololicitud tindrà un cost de 35 EUR en concepte de tramitació i emissió del títol.L’EMT serà l’administració encarregada d’establir tot el sistema de gestió de l’emissió de la targeta T- 12 per als ciutadans residents als 18 municipis del seu àmbit. La T-12 serà un títol de transport personalitzat amb el nom i el DNI o una altra carta d’identificació personal, de caràcter intransferible. Tindrà una validesa inicial de 16 mesos, després dels quals s’haurà de renovar anualment.

L’any en què els nens i les nenes compleixin els 12 anys, el títol els serà vàlid fins al 31 de desembre de l’any en qüestió. Per obtenir la T-12, les famílies amb fills entre 4 i 12 anys empadronats hauran d’adreçar la seva sololicitud a l’EMT a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OIAC) de l’Ajuntament. La sololicitud també es podrà formalitzar per Internet, a través del web www.emt.cat.

 

 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/l1l2metro7.png?fit=85%2C85&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/l1l2metro7.png?resize=85%2C85&ssl=1adminGeneralL'AjuntamentInforma - L'alcalde de Santa Coloma de Gramenet, Bartomeu Muñoz, enviarà aquesta setmana una carta informativa a totes les famílies de la ciutat amb nens i nenes d'entre 4 i 12 anys per informar-los que els seus fills poden sololicitar viatjar gratuïtament en transport públic, ja que la nostra...Santa Coloma de Gramenet