Elproper divendres 30 de maig, des de Gramenet del Besòs Televisió, un projectecomunicatiu autogestionat basat en la visualització de videos i gravacions através d’internet, organitzem una jornada sobre els mitjans de comunicaciólliures.

Aquesta jornadaestarà basada en la projecció del primer reportatge, del programa EL FORN,titulat «Joves en acció» referent als 10 anys de l’Assemblea deJoves de Gramenet del Besòs (AJGB). Això serà a les 19.30h.

Tot seguit hihaurà una xerrada on una membre de GBTV explicarà el projecte i la sevaevolució, a més dels diferents objetiuc i motius pels quals es va tirarendavant el projecte. Anirà acompanyada d’un membre del Setmanari decomunicació Directa, que ens parlarà del seu projecte i els mitjans decomunicació alternatius.

Per acabar, dosmembres del projecte de GBTV (PD Gramenet Rebel i PD Txus) ens dedicaran unabona selecció de música que ens farà gaudir de la bona festa gramenencafins a les 3 de la matinada.

Totes lesactivitats es realitzaran al Bar Linia Uno, al carrer Sant Josep número 48. Duranttota l’estona podreu degustar una bona selecció de beguda i teca, queservirà per autogestionar econòmicament el projecte de Gramenet del BesòsTelevisió!

Més info:
http://www.gramenet.tv/
www.setmanaridirecta.info
http://lineauno.blogspot.com/

 

adminGeneral10,Bar Linia Uno,festa,GBTV,maig,primer,que,reportatge,Sant Josep,xerradaElproper divendres 30 de maig, des de Gramenet del Besòs Televisió, un projectecomunicatiu autogestionat basat en la visualització de videos i gravacions através d'internet, organitzem una jornada sobre els mitjans de comunicaciólliures.Aquesta jornadaestarà basada en la projecció del primer reportatge, del programa EL FORN,titulat 'Joves en acció' referent als...Santa Coloma de Gramenet