Un any més, arriba la Festa Major d’Estiu a Santa Coloma. Per això, el 4, 5, 6 i 7 de setembre són l’ocasió perfecta per retrobar-nos amb amics, companys, familiars i gaudir dels espais d’oci gestionats per les entitats i organitzacions de la nostra ciutat.

Aquestes festes gaudirem dels concerts amb grups coneguts arreu, també dels artistes de Santa Coloma, ja que el potencial d’aquest col·lectiu – els artistes i entitats locals- és un factor clau per les festes de Santa Coloma.

En relació al Programa, volem destacar l’inici de la Festa divendres 4 de Setembre amb el Pregó i el toc inicial del Trabucaires.

Dissabte, us convidem a assistir al correfoc pel centre de la ciutat. Més tard, podrem gaudir del festival Sintonitzza, al Parc de Can Zam. La diada de diumenge, es presenta amb un conjunt d’activitats i concerts de grups locals a tots els escenaris distribuïts per la ciutat.

A nivell de restauració, us animem a participar en el “Corre Tapa” i anar a la Fira d’Entitats on podreu gaudir d’entrepans i sopars variats fets per els col·lectius i organitzacions colomenques.

Per tot això, us convidem a participar a les Festes. Us animem Llegir més …

Via:: ICV

Tedi RocaGeneralarriba,destiu,festa,la,majorUn any més, arriba la Festa Major d'Estiu a Santa Coloma. Per això, el 4, 5, 6 i 7 de setembre són l'ocasió perfecta per retrobar-nos amb amics, companys, familiars i gaudir dels espais d'oci gestionats per les entitats i organitzacions de la nostra ciutat. Aquestes festes gaudirem...Santa Coloma de Gramenet