socialistes.org – Quans’acabi el present mandat, l’Ajuntament, junt amb altresadministracions, haur? promogut un total de 600 habitatges públics. Delsegon paquet de 163 vivendes, que es posa en marxa el proper dia 15,una bona part es destinar? a joves.

Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant l´empresa municipal Gramepark, i les societats públiques Regesa (Consell Comarcal del Barcelonès) i Impsol(Mancomunitat de Municipis de l´Àrea Metropolitana de Barcelona),posaran en marxa el proper dia 15 de maig el segon paquet de promocionsd´habitatge públic del mandat 2004-2007.

En aquesta fase es construiran 163 habitatges, dels què 129 seran per ajoves de menys de 35 anys i uns altres 34 per a persones amb mobilitatreduïda. Els habitatges estan distribuïts en 5 promocions a diferentsbarris de la ciutat.

Quan s´acabi el present mandat s´hauran promogut prop de 600 habitatgespúblics a Santa Coloma de Gramenet, destinats a joves, a persones ambdisminució i al reallotjament de famílies afectades per diferents plansurbanístics.

MasFonollarDes del 15 de maig i fins el 15 de juny s´habilitar? una oficina d´informació al Centre de Recursos per a Joves Mas Fonollar (C. de Sant Jeroni, 1),on es podr? formalitzar la sol·licitud. Paral·lelament, Grameparkenviar? 3.400 cartes amb el plec de condicions a les persones que enels darrers 3 anys han demanat informació i mostrat interès d´accedir aun habitatge protegit.

Desprès de la revisió de les sol·licituds i d´un període dereclamacions, es publicaran els llistats de persones admeses al sorteigpúblic i davant notari que tindr? lloc el 27 d´octubre.
 

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/habitatge.jpg?fit=248%2C181&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/07/habitatge.jpg?resize=150%2C150&ssl=1adminGeneral400,ciutat,empresa,fam,Impsol Mancomunitat,maig,octubre,que,Regesa Consell Comarcal,Sant Jeroni,Santa Colomasocialistes.org - Quans'acabi el present mandat, l'Ajuntament, junt amb altresadministracions, haur? promogut un total de 600 habitatges públics. Delsegon paquet de 163 vivendes, que es posa en marxa el proper dia 15,una bona part es destinar? a joves.L´Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, mitjançant l´empresa municipal Gramepark, i les...Santa Coloma de Gramenet