Artículo-Santako de la semana

Moltes felicitats pels més de 1000 usuaris al vostre portal. Jo sóc un dels 1000 i m’agrada passar estones llegint els comentaris i discusions dels diversos fòrums.

Com que heu fet una crida a que tots expliquem alguna cosa m´he animat a enviar-vos el meu primer llibre. Visc a Santa Coloma Santa Coloma i aquesta és la meva primera novel·la. Es diu «En paral·lel. L’Antúlio i el testament d’en Pepus Marxus».

He tingut la sort de que me l’ha publicat l’Editorial Montflorit i es pot trobar a totes les llibreries del país. El valor afegit que pot tenir per a tots vosaltres és que la trama succeeix a Santa Coloma i a un poble molt petit de l’interior de Catalunya (tot i que en cap moment s’esmenten els noms de les dues localitats).

Si algú se la llegeix estaré molt content i agrait de rebre opinions, crítiques i comentaris, tant a través d’aquest portal com al meu correu electrònic peponio@peponio.net .

Les dades del llibre són:

En paral·lel. L’Antúlio i el testament d’en Pepus Marxus
Antoni Jaumandreu i de Balanzó
Editorial Montflorit
ISBN: 84-95705-51-6

 

Aquest és l’extracte de la contarcoberta:

Un relat net i directe que ens apropa a dues realitats plenes de contrastos. La vida agitada i plena de respostes ràpides i de vegades incertes, d’una ciutat veïna d’una gran capital viu En paral·lel amb un món rural autèntic i estàtic que conserva una escala de valors de secà. Això sí, plens de misteris ancestrals algun dels quals podrà descobrir l’Antúlio…

Ell creia imprescindible deixar el seu testimoni en aquell missatge que havia trigat mesos a elaborar mentalment sota la freda ombra d’aquell calabós. Era conscient que no era el moment que la seva tenacitat fes fallida. Tota la vida havia treballat contra corrent, traient forces d’allà on no n’hi havia…

I aquesta és la meva petita biografia:

Antoni Jaumandreu i de Balanzó va néixer a l’Esquerra de l’Eixample de Barcelona el 1958. Cursa estudis de Magisteri a Barcelona. En acabar-los decideix anar a fer de mestre al barri de la Mina de Sant Adrià de Besòs. Posteriorment, l’any 1984, és destinat a Santa Coloma de Gramenet, ciutat on viu actualment. Quan està fart de tot es refugia a la Segarra. Mestre i militant actiu de la renovació pedagògica, ha estat feliç amb la canalla durant gairebé vint-i-cinc anys. Milers d’alumnes que ara campen sols: més lliures i més creatius. Com a ninotaire, amb el pseudònim de Pepònio, ha col·laborat en diferents mitjans de comunicació. La ràdio i les noves tecnologies també han estat dues de les seves passions. 

 

adminGeneralAntoni Jaumandreu,ciutat,crida,cursa,Editorial Montflorit,ISBN,llibre,Pepus Marxus,que,vidaArtículo-Santako de la semanaMoltes felicitats pels més de 1000 usuaris al vostre portal. Jo sóc un dels 1000 i m'agrada passar estones llegint els comentaris i discusions dels diversos fòrums.Com que heu fet una crida a que tots expliquem alguna cosa m´he animat a enviar-vos el meu primer llibre....Santa Coloma de Gramenet