Gratacels en construccio, av. pallaresaICV de Sta.Coloma vota en contra de la nova modificació del projecte Cúbics, perquè les millores d’interès privat van en detriment del sol destinat a habitatge públic.

El punt va ser introduït per via d’urgència al Ple Municipal d’aquest dilluns 29 de setembre. En aquest es proposa la modificació del projecte cúbics, un projecte que ja hauria d’haver finalitzat aquest any 2008. Els promotors van demanar un canvi al•legant que la crisis general i la immobiliari els impedien tirar endavant el projecte tal i com estava previst, i que de no tenir un nou projecte aprovat els bancs els tallarien el crèdit.

ICV-EUiA, tot i valorant, que la crisis obliga a fer adaptacions del projectes actuals, aquestes modificacions no poden fer-se en detriment dels metres destinats a habitatge públic, que en aquest cas perd gairebé 300 metres cuadrats. A més queda pendent encara algunes de les compensacions associades al projecte i que no s’han fet realitat.

A destacar que l’Alcalde en fer el tancament del punt va intervenir i literalment va perdre els papers, dient entre d’altres coses que els grups de l’oposició el que realment volen és “que no es fes res, ni projecte, ni hotel, ni pisos, ni cinemes, perquè desitgen que les coses vagin malament a la ciutat”. Les declaracions es qualifiquen per sí soles.
En la votació final, només el grup socialista va avalar aquest canvi, al que es van oposar la resta de grups municipals.

www.iniciativa.cat/santacoloma
++++ habitatge públic i  més equipaments socials

adminGeneralcontra,general,grup,icv,municipals,nova,Ple Municipal,que,Santa ColomaICV de Sta.Coloma vota en contra de la nova modificació del projecte Cúbics, perquè les millores d’interès privat van en detriment del sol destinat a habitatge públic. El punt va ser introduït per via d’urgència al Ple Municipal d’aquest dilluns 29 de setembre. En aquest es proposa la modificació del...Santa Coloma de Gramenet