altICV-EUiA va reunir més de 300 persones a l’escola Fray Luis de León el dissabte 7 de maig per celebrar el sopar de la coalició. L’acte, que va ser «tot un èxit» per l’organització, es va convertir en el primer acte oficial de campanya i va superar les expectatives. Els representants nacionals de la coalició van destacar la honestedat de la candidatura i Siscu Sánchez es va mostrar decidit a «millorar» Santa Coloma amb propostes «reals».
L’alcaldable d’ICV-EUiA va destacar en la seva intervenció que vol «millorar» la ciutat que estima amb propostes «reals». En aquest sentit va retreure al PSC que anunciessin quatre escoles bressol sense haver acabat les que ja estan promeses. Siscu Sánchez va advertir que «no es pot prometre allò que no es pot complir» i va afegir que les propostes d’ICV-EUiA són factibles. «El nostre programa electoral és obert i conté compromisos que han sorgit del diàleg constant amb la ciutadania», va aclarir.
El candidat, que viu la política com un servei a la ciutadania, va assegurar que ICV-EUiA «no imposa» la seva visió de ciutat sinó que «la proposa» i va remarcar: «El gran objectiu és Santa Coloma, la ciutat que estimem». Siscu Sánchez va recordar els tres conceptes que han fallat en aquest mandat i que ICV-EUiA vol recuperar: eficàcia, transparència i diàleg. «Vull que en el proper mandat quan la gent parli de transparència, parli de Santa Coloma», va dir l’alcaldable.
Xavier Pujols, candidat número 4 i portaveu de l’Assemblea local d’ICV-EUiA, també va defensar els tres eixos esmentats i la candidatura com un servei a la ciutadania. Va plantejar el context de retallades en què vivim com «una lluita de classes» i va manifestar: «La nostra indignació s’ha de transformar votant aquells partits que tenen clar a qui han de defensar». Així mateix, Xavier Pujols també va destacar la resposta significativa dels actes que ICV-EUiA ha anat organitzant a Santa Coloma en els darrers mesos i va demostar la seva «il·lusió» per formar part del projecte.
MANS NETES
Els representants de les direccions nacionals de les dues organitzacions de la coalició, Jordi Miralles, coordinador general d’EUiA, i Dolors Camats, portaveu del grup parlamentari d’ICV-EUiA, van coincidir en destacar les «mans netes» dels regidors, regidores i candidatura a Santa Coloma. «Cap d’ells tenen la taca d’haver posat la mà al calaix, tots tenen les mans netes», va dir Miralles; mentre que Camats va recordar la declaració patrimonial que va fer la candidatura fa unes setmanes i va puntualitzar la feina a l’Ajuntament: «Els que han estat al grup municipal i els que hi seran van a l’Ajuntament a fer feina per aportar el millor i no pas a treure res del consistori».
UNA TAULA DE JOVES
Alexandra Sevilla, número 2 a la llista i responsable de Joves d’Esquerra Verda a Santa Coloma, va presentar l’acte i va fer un discurs de benvinguda. «Estic especialment contenta perquè aquest any tenim una taula de joves», va destacar en clara refrència a l’aposta jove d’ICV-EUiA a les llistes. «Una cosa és tenir joves a les organitzacions i una altra és comptar amb ells. ICV-EUiA compta amb ells», va aclarir.

adminGeneralICV-EUiA va reunir més de 300 persones a l'escola Fray Luis de León el dissabte 7 de maig per celebrar el sopar de la coalició. L'acte, que va ser 'tot un èxit' per l'organització, es va convertir en el primer acte oficial de campanya i va superar les expectatives....Santa Coloma de Gramenet