barcelonesjove.net – Amb el lema «No et quedis en blanc, estudia», la ciutat de Santa Coloma tornarà a oferir un espai perquè els joves puguin preparar els seus examens i treballs de l’escola, mòduls de formació professional o universitat. La novetat d’enguany és la seva ubicació, el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar.

Entre el 7 de gener i el 7 de febrer, de dilluns a dijous entre les 21:00 hores i la 1:00 de la matinada, el Centre de Recursos Juvenils Mas Fonollar obrirà aquesta sala d’estudi especial, amb un horari de conexió a Internet de 21:00 a 1:00.

D’aquesta manera, la sala d’estudi nocturn que s'ofereix als estudiants cada any canvia la seva ubicació tradicional de la Biblioteca Central al Mas Fonollar per poder oferir servei de connexió a internet, una eina indispensable en l’actualitat per a la formació i la recerca. També, respecte l'any passat, s'amplia l'horari en una hora.

 
 
adminGeneralbarcelonesjove.net - Amb el lema 'No et quedis en blanc, estudia', la ciutat de Santa Coloma tornarà a oferir un espai perquè els joves puguin preparar els seus examens i treballs de l’escola, mòduls de formació professional o universitat. La novetat d’enguany és la seva ubicació, el Centre de...Santa Coloma de Gramenet