Els moviments i organitzacions socials catalanes hem volgut unir-nos a la crida del Fòrum Social Mundial organitzant el primer Fòrum Social Català. Més d’un centenar d’organitzacions han elaborat un extens programa de seminaris, activitats culturals, assemblees i mobilitzacions que tindran lloc arreu del territori. Les més de 50 activitats centralitzades de l’FSCat se celebraran a Barcelona el 25, 26 i 27 de gener, a les instal•lacions de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona a la plaça Universitat.

Des del 19 de gener es realitzaran també activitats locals i descentralitzades a diferents punts del territori català. Tots els detalls sobre el programa es poden consultar ja a la pàgina web del FSCat: .

 

Per més informació: Pàgina web:

Dossier de premsa:

Espai de premsa a la web:

Programa de seminaris:

Vídeo de presentació i difusió: https://www.youtube.com/watch?hl=es&v=4EZgZxX48P4&gl=ES

Cartells:

Crida a la participació:

A finals de gener milers de persones arreu del món es mobilitzaran responent a la crida del Fòrum Social Mundial de celebrar un Dia de Mobilització i Acció Global al voltant del 26 de gener, per a mostrar que un altre món és possible. Paral•lelament, Davos reunirà un any més al voltant del Fòrum Econòmic Mundial economistes, empresaris i polítics que discutiran com seguir modelant el món segons els seus interessos.
adminGeneral26,activitats,crida,ES,programa,que,Social MundialEls moviments i organitzacions socials catalanes hem volgut unir-nos a la crida del Fòrum Social Mundial organitzant el primer Fòrum Social Català. Més d’un centenar d’organitzacions han elaborat un extens programa de seminaris, activitats culturals, assemblees i mobilitzacions que tindran lloc arreu del territori. Les més de 50 activitats...Santa Coloma de Gramenet