XX Diada de l’Ensenyament.
Crònica d’una festa passada per aigua.Benvolguts i benvolgudes,

Malgrat el persistent plugim, bona part dels centres i entitats que havien de participar a la Diada del passat diumenge 8 de maig, van intentar muntar parada a la Plaça de la Vila i algunes ho van fer. Tot i que la pluja va acabar fent enrere a participants i visitants, l’actuació de la Xaranga de l’eXcèntrica, va ajudar a donar color a un dia gris.

D’altra banda, activitats com la Mostra de Danses del Teatre Sagarra, es van dur a terme amb normalitat. Cap al migdia, i sota la tutela dels Gegants de la Ciutat, l’acte central es va traslladar a l’Auditori de Can Roig i Torres on, després de l’actuació d’alumnes de l’Escola de Música Musicaula, estudiants d’arts escèniques de l’Institut Ramon Berenguer IV van llegir el Manifest de la Diada, escrit pel Jaume Patrici Sayrach.

El concert de la 4a edició del Projecte “SANTA COLOMA SONA”, realitzat per alumnes de l’escola Tanit, acompanyats pel professorat de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres, va tancar l’acte de manera emotiva, recordant la recentment desapareguda mestra Isabel Muñoz, una de les promotores del projecte.

Des del Casal, volem agrair a tots els participants la feina realitzada, l’esforç per ser-hi i la paciència amb què van aguantar totes les incomoditats.

Fins l’any que ve!


Fotografies de la Diada

Llegir més …

Via:: Casal del Mestre

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/05/Cartell2Bdiada2B2016.jpg?fit=257%2C400&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/05/Cartell2Bdiada2B2016.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralXX Diada de l'Ensenyament. Crònica d'una festa passada per aigua. ...Santa Coloma de Gramenet