[Maulets Rosselló] Detinguts a Perpinyà, dos militants del moviment estudiantil

Dos joves estudiants de la Universitat de Perpinyà, un dels quals militant de Maulets, han estat detinguts avui a les 8h del matí, quan la policia s'ha presentat als seus respectius domicilis. A més, la policia ha demanat la perquisició tant dels seus domicilis com del seus vehicles. Actualment es troben detinguts a l'*Hotel de Police* [comissaria central] de Perpinyà, on hi ha una concentració convocada a les 5 de la tarda.

Quan no fa ni dues setmanes que van acabar les mobilitzacions que van bloquejar la Universitat de Perpinyà, les amenaces repressives del president de la Universitat, Jean Benkhelil, s'han fet realitat. Tot i que ja se sabia de les denúncies presentades contra X amb diverses acusacions, fins avui no s'ha concretat que les dues persones detingudes estan acusades de degradacions, robatori i amenaces de mort.

Des de l'assemblea de Maulets del Rosselló volem denunciar questes detencions injustificades que són només el fruit de la criminalització del moviment estudiantil que en les últimes setmanes ha mostrat la seva capacitat de mobilització i reacció, i volem donar tot el nostre suport al conjunt de companys del Comitè de Vaga de la Universitat de Perpinyà.

La repressió no s'atura, nosaltres tampoc!

Assemblea de Maulets del Rosselló
Dimecres 19 de desembre del 2007

 

adminGeneralDetinguts a Perpinyà, dos militants del moviment estudiantil Dos joves estudiants de la Universitat de Perpinyà, un dels quals militant de Maulets, han estat detinguts avui a les 8h del matí, quan la policia s'ha presentat...Santa Coloma de Gramenet