Ahir vam poder veure una notícia apareguda a Santako.com i Gramenet 2.0, en que la líder del Partido Popular a la nostra ciutat criticava la despesa generada per l’edició d’un Butlletí de l’Ajuntament sobre el PAM, i que aquest estigués editat en català.

La secció local del Partido Popular segueix la línia de la central en la seva croada contra la llengua catalana. No els hem sentit alçar la veu a favor del bilingüisme quan la portada de l’Ajuntament Informa ha estat escrita durant 5 setmanes seguides en castellà, o tan sols es defensa el bilingüisme quan les coses es fan en català? Sense estar d’acord amb la política lingüística del govern de la nostra ciutat -així ho vam manifestar en el darrer Ple a través d’aquesta pregunta i sembla que ha sorgit efecte-, cal dir que el PP és el menys indicat per parlar sobre la discriminació d’una llengua, quan aquest partit tan sols utilitza el castellà en les seves comunicacions, ja sigui en els plens, premsa, pàgina web, i el mateix Full Informatiu.

Pel que fa a la despesa, i tampoc estant d’acord amb el procés que s’ha seguit per a l’elaboració del PAM, des de Gent de Gramenet considerem que intentar informar a la ciutadania del procés per a la seva elaboració no és censurable. Estem més en contra que els diners s’inverteixin en coses com la creació de la figura de la cap de la oposició que genera una despesa extra anual per a la ciutadania de Santa Coloma de més de 90.000EUR, això sí que és despilfarro» Sra. Sáez.

Gent de Gramenet

www.gentdegramenet.cat

«

adminGeneralAjuntament Informa,ciutat,contra,defensa,Full Informatiu,llengua,PAM,Partido Popular,PP,queAhir vam poder veure una notícia apareguda a Santako.com i Gramenet 2.0, en que la líder del Partido Popular a la nostra ciutat criticava la despesa generada per l'edició d'un Butlletí de l'Ajuntament sobre el PAM, i que aquest estigués editat en català.La secció local del Partido Popular segueix...Santa Coloma de Gramenet