Benvolgudes, benvolguts,

us adjuntem el comunicat del Club de Bàsquet Santa Coloma arran de les informacions econòmiques i esportives que ha pres en acabar la present temporada.

Atentament,

Junta del CBSC


Informacions econòmiques i esportives de cloenda de la temporada 2012-2013 

Arran de la situació econòmica que travessa el nostre club, la Junta Directiva va decidir la renúncia a la categoria de Copa Catalunya per a la propera temporada en què competeix l’equip sènior A, malgrat els excel·lents resultats esportius assolits les darreres quatre temporades, amb un històric quart lloc i serioses possibilitats d’ascendir a categoria EBA.

Al problema de sostenibilitat econòmica es suma el salt de qualitat entre la categoria júnior i la categoria sènior, amb molts jugadors que havien de marxar a uns altres clubs per continuar jugant. L’actual equip sènior B passarà a ser sènior A competint en la segona categoria catalana, i hi haurà el segon equip sènior que competirà a la categoria sub-25.

Es tracta, doncs, d’encetat un nou camí que potenciï l’esport de base.

El Club, avalat per l’assemblea del passat dia 13 de juny, vol donar compte públicament d’aquestes mesures, reiterant el seu reconeixement als membres de l’equip sènior A pel paper fet aquesta temporada, ressaltant la seva implicació i motivació tot i saber la resolució presa.

Atentament,
Club Bàsquet Santa Coloma 

 

adminEsports13,basquet,catalana,CBSC,club,coloma,comunicat,Copa Catalunya,EBA,El Club,Junta Directiva,que,santa,Santa ColomaBenvolgudes, benvolguts,us adjuntem el comunicat del Club de Bàsquet Santa Coloma arran de les informacions econòmiques i esportives que ha pres en acabar la present temporada.Atentament,Junta del CBSCInformacions econòmiques i esportives de cloenda de la temporada 2012-2013 Arran de la situació econòmica que travessa el nostre club, la Junta Directiva...Santa Coloma de Gramenet