Davant de les informacions aparegudes al bloc Gramenet 2.0 en referència a la nostra organització, l’assemblea de Maulets al Barcelonés Nord vol manifestar: 
 
1. Desconeixem l’autoria dels fets descrits a l’article. 
 
2. Celebrem que el poble de Gramenet demostri dignitat i valentia i es manifesti, per vies pacífiques com la descrita en la noticia, contra aquells que han esdevingut enemics declarats del poble treballador català i pretenen atemorir-lo. CDC és, avui, un dels màxims exponents del regionalisme espanyol neofranquista a la Comunitat Autònoma de Catalunya i un actor destacat a Europa en l’aplicació de les reformes estructurals neoliberals que atempten contra els drets bàsics de la població, com la sanitat o l’educació pública. 
 
3. La Fundació Nous Catalans és una entitat amb finalitats electoralistes de CDC i no respon a les necessitats i problemes de les catalanes i catalans d’origen immigrat que pateixen, com la resta, les polítiques antisocials d’aquest partit i sovint amb particular cruesa per la falta de regularització de la seva situació legal. 
 
4. El senyor Angel Colom, autor de declaracions al mitjà esmentat i defensor de la democràcia, actualment està imputat en qualitat de responsable civil a títol lucratiu per rebre fons desviats del Palau de la Música. També, s’ha manifestat públicament a favor de l’Estat racista d’Israel i en contra de la sobirania del poble cubà, alineant-se amb la dissidència pro-terrorista resident al nostre país.
 
5. Reafirmem el nostre compromís amb l’activisme polític per la independència i el socialisme que no es veurà alterat per la criminalització o les amenaces rebudes. 
 
Assemblea de Maulets, el jovent independentista i revolucionari, al Barcelonés Nord 
24 de març de 2012 
Pla de Besós, Països Catalans
adminGeneral Davant de les informacions aparegudes al bloc Gramenet 2.0 en referència a la nostra organització, l'assemblea de Maulets al Barcelonés Nord vol manifestar:  1. Desconeixem l'autoria dels fets descrits a l'article.  2. Celebrem que el poble de Gramenet demostri dignitat i valentia i es manifesti, per vies pacífiques com la descrita...Santa Coloma de Gramenet