• La mesura, que es posa en marxa dimarts, vol evitar la pràctica que segons el consistori perjudica el conjunt de la ciutadania
A partir d’aquest dimarts, els vehicles estacionats a la via pública de Santa Coloma de Gramenet amb anuncis de la seva venda o lloguer seran sancionats. El consistori al·lega que aquesta pràctica perjudica els comerços, la seva clientela i el conjunt de la ciutadania.

A més dels cotxes per a la venda o lloguer, també els vehicles amb finalitat publicitària o per realitzar qualsevol negoci jurídic no autoritzats seran considerats una infracció. La multa, segons informa el consistori, serà de 100 euros i la retirada del vehicle de la via pública per part dels agents de la Policia Local.

L’objectiu de la posada en marxa d’aquest acord municipal el 27 de març és fer desaparèixer a la ciutat una pràctica que perjudica els comerços, la seva clientela i el conjunt de la ciutadania colomenca.

Font: http://www.laxarxa.com/

adminGeneralLa mesura, que es posa en marxa dimarts, vol evitar la pràctica que segons el consistori perjudica el conjunt de la ciutadaniaA partir d'aquest dimarts, els vehicles estacionats a la via pública de Santa Coloma de Gramenet amb anuncis de la seva venda o lloguer seran sancionats. El consistori...Santa Coloma de Gramenet