La Sala Singuerlín inaugura la seva programació estable de cinema d’autor, social i de drets humans. La Comissió de Cinema de Santa Coloma, formada pel Cine club Imatges, persones de la ciutat i l’Ajuntament  impulsa un projecte de llarga demanda a la ciutat i que avui, amb  la Sala Singuerlín de la Biblioteca Singuerlín-SalvadorCabré, engega motors amb una oferta variada i per a tots els públics, combinada amb la projecció de curts i reportatges que promouen la defensa dels drets humans.

El proper divendres, dia 20 d’abril a les 20 h. podreu veure  l’oscaritzada Midnight in Paris, del director Woody Allen, i la prèvia del documental Noviolència.

Gaudiu de cinema a prop de casa, amb títols d’actualitat i de qualitat i amb entrada lliure.

Podeu consultar la cartellera d’aquesta temporada a http: www.gramenet.cat

http://issuu.com/bibliotecasinguerlin/docs/programacio_cinema_abril_maig_2012?mode=window&viewMode=singlePage

Biblioteca Singuerlín Salvador Cabré

Pl Sagrada Família s/n

08924 SANTA COLOMA DE GRAMENET

Tel. 93 468 26 97

b.sta.colomag.s@diba.cat

facebook.com/bibliosinguerlin

adminGeneral26,Biblioteca Singuerl,ciutat,defensa,facebook,La Comissi,Pl Sagrada Fam,que,Sala Singuerl,social,Woody AllenLa Sala Singuerlín inaugura la seva programació estable de cinema d'autor, social i de drets humans. La Comissió de Cinema de Santa Coloma, formada pel Cine club Imatges, persones de la ciutat i l'Ajuntament  impulsa un projecte de llarga demanda a la ciutat i que avui, amb  la Sala Singuerlín de la Biblioteca Singuerlín-SalvadorCabré, engega...Santa Coloma de Gramenet