Aquest complex tindrà també un camp de futbol.
Obres Complex Oliveresgramenet.cat – La Junta de Govern Local ha aprovat l’adjudicació del contracte d’obres a l’empresa Xavier Alzina S.A.. per a l’execució de dos projectes inclosos en el Complex Esportiu de les Oliveres. Es tracta, per una banda, del projecte del complex Esportiu i llar d’infants i, per l’altra, de la urbanització de l’entorn. També es realitzarà la reparació del talús del passatge de Tarragona, donant així resposta a la petició dels veïns i veïnes. L’inici d’aquestes obres està previst per la primera quinzena de maig aproximadament.
El Complex Esportiu de les Oliveres, que ja té l’estructura executada, està ubicat a la carretera de l’Alzina però l’accés serà des del passatge Tarragona. Inclou un camp de futbol de 4.560 m2 d’herba artificial amb una grada per a 320 espectadors, a més de l’edifici pels vestuaris i d’altres serveis, una llar d’infants de 720 m2 aproximadament per a 82 noves places públiques i la reurbanització de l’entorn, entre d’altres aspectes. Molt a prop està comunicat amb dos trams d’escales mecàniques ubicades als Jardins d’11 de Novembre que comuniquen els carrers de Pep Ventura amb carretera de la Font de l’Alzina en el mateix barri de Les Oliveres.

adminGeneralcamp,comunicat,El Complex Esportiu,Govern Local,infants,Les Oliveres,maig,obres,passatge,Pep Ventura,queAquest complex tindrà també un camp de futbol.gramenet.cat - La Junta de Govern Local ha aprovat l'adjudicació del contracte d'obres a l'empresa Xavier Alzina S.A.. per a l'execució de dos projectes inclosos en el Complex Esportiu de les Oliveres. Es tracta, per una banda, del projecte del complex Esportiu...Santa Coloma de Gramenet