Associacions i persones impulsores de la Jornada de debat «Pensem i actuem» han celebrat  una trobada.

Han estat xerrant sempre al voltant de com millorar les actuacions, com fer-les més efectives.

En un moment en el que la gent treballadora estem patint tantes agressions, més de 40 persones s’han apropat al local de l’Ateneu Popular per a parlar de què podem fer per afrontar aquesta dura situació.

Han debatut sobre alternatives, coordinació, estratègies i comunicació

Han treballat per comissions i a la tarda s’han arribat a algunes conclusions provisionals.

http://youtu.be/JtcMLZp2Muc


Els passats dies 18 i 19 d’abril la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca i la Vivenda a Gramenet (PAHVG) es va traslladar al barrí badaloní de Sant Roc, per evitar un desnonament per impossibilitat de fer front a la hipoteca, en mans de Catalunya Caixa. L’habitatge està situat al carrer Simancas, 25 on entorn de 30 persones es van concentrar per donar suport i solidaritzar-se amb la família Chaoui. El dia 18, gràcies a la presència de les veïnes solidàries, es va aconseguir un aplaçament. Tanmateix, els jutjats han deixat el desnonament en data oberta i en qualsevol moment es pot efectuar. És per això que el dia 19 un grup de veïnes es va tornar a apropar a primera hora del matí. En el vídeo parlem amb un dels membres de la família Chaoui, que està a l’atur, i a l’Héctor Rodríguez, de la PAHVG.


S’ha inaugurat a l’ateneu Julia Romera de Santa Coloma de Gramenet l’exposició de Sergi Bernal, «La llarga nit del poble sahrauí» i restarà exposada tot el mes d’abril de dilluns a divendres de 7 a 9 de la tarda.

http://www.ateneusantacoloma.cat

adminGeneralAteneu Popular,Catalunya Caixa,fam,grup,Julia Romera,PAHVG,poble,que,Sant Roc,Santa Coloma,Sergi Bernal,tardaAssociacions i persones impulsores de la Jornada de debat 'Pensem i actuem' han celebrat  una trobada.Han estat xerrant sempre al voltant de com millorar les actuacions, com fer-les més efectives.En un moment en el que la gent treballadora estem patint tantes agressions, més de 40 persones s'han apropat al...Santa Coloma de Gramenet