dibuix_recerca

El proper dimecres 22 de febrer tindrà lloc la XVII Presentació de treballs de recerca per part d’alumnat de 2n de batxillerat dels instituts de Santa Coloma, a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré.

Aquesta presentació està dedicada a compartir i comunicar algunes de les recerques dutes a terme durant aquest curs. És una jornada formativa adreçada a l’alumnat de 1r de batxillerat, que coneixerà bons exemples de treballs que orientin les seves futures recerques.

Aquí teniu el Programa de la presentació. està organitzada pel grup de treball de coordinació pedagògica de secundària dels instituts de Santa Coloma, dins de Pla de Formació de Zona, i amb el suport de l’Ajuntament de la ciutat. .

Llegir més …

Via:: CRP

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/dibuix_recerca-138x150.jpg?fit=138%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/dibuix_recerca-138x150.jpg?resize=138%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEl proper dimecres 22 de febrer tindrà lloc la XVII Presentació de treballs de recerca per part d'alumnat de 2n de batxillerat dels instituts de Santa Coloma, a la biblioteca Singuerlín-Salvador Cabré. Aquesta presentació està dedicada a compartir i comunicar algunes de les recerques dutes a terme durant aquest...Santa Coloma de Gramenet