El portaveu del grup municipal d’ICV-EUIA i candidat a les eleccions municipals, Siscu Sánchez, explica en l’article d’aquest mes del Full Municipal els tres eixos bàsics per a “fer política com cal”.
Siscu Sánchez, portaveu del grup municipal d’ICV-EUIA i candidat de la coalició a les properes eleccions municipals, enumera i detalla en l’article del Full Municipal tres conceptes que, segons ell, són “eixos bàsics” per a “fer política com cal”. ICV-EUiA considera que tot l’engranatge municipal ha de girar entorn a la transparència, l’eficàcia i el diàleg són. “Aquestes tres eines fonamentals han mancat en el govern de l’Ajuntament de Santa Coloma” -explica Sánchez- “Alguns membres del govern en aquest mandat han actuat de manera que han fet que la institució més propera a la ciutadania hagi perdut el prestigi”, aclareix.
A l’article titulat “Eficàcia, transparència, diàleg”, Siscu Sánchez comenta: “Hem de recuperar l’Ajuntament per al poble. Vivim a Santa Coloma i el que passa a la ciutat ens afecta com a tots els veïns i veïnes”. El candidat d’ICV-EUIA va ser escollit cap de llista fa prop d’un any i des de llavors ha treballat conjuntament amb el grup municipal i la secció local dels partits de la coalició per detectar aquells conflictes o problemes de la ciutat que busquen solucions. Siscu Sánchez ha confessat que viu la seva dedicació política com a “servei al ciutadà” i actua en conseqüència amb el que es proposa. Per exemple, va ser el primer regidor de Catalunya en mostrar públicament la seva declaració de béns i patrimoni. “Els polítics estem al servei del poble, ser polític no és una professió. I això implica dedicació, esforç, treball i honestedat perquè tots els polítics no som iguals”, afirma el candidat.
DIÀLEG: LA POLÍTICA CONJUNTA
L’article també destaca que ICV-EUIA vol obrir l’ajuntament a la ciutadania. Per això, una de les seves propostes és que la societat civil s’incorpori als consells d’administració de les diferents empreses municipals. “Hem de canviar el reglament de Participació Ciutadana i el Consell General de Ciutat. No només perquè l’estudi que s’ha fet des de la Universitat Oberta de Catalunya ho aconselli sinó perquè les entitats i el moviment associatiu ciutadà fa molt de temps que ho reclamen”, conclou Siscu Sánchez.
ICV-EUIA té com a propòsit elaborar la política municipal conjuntament des de l’Ajuntament en estreta col·laboració amb els veïns i les veïnes de Santa Coloma. “La feina s’ha de fer ben feta”, ressalta el candidat.
adminGeneralEl portaveu del grup municipal d'ICV-EUIA i candidat a les eleccions municipals, Siscu Sánchez, explica en l'article d'aquest mes del Full Municipal els tres eixos bàsics per a 'fer política com cal'.Siscu Sánchez, portaveu del grup municipal d'ICV-EUIA i candidat de la coalició a les properes eleccions municipals, enumera...Santa Coloma de Gramenet