alt

1. No participarem en cap govern
Gent no aspira a entrar a l’Ajuntament per governar. La vocació de Gent és representar, ser veu i estar al servei de les entitats i de la ciutadania. Encara que els seus regidors o regidores puguin ser decisius, Gent no participarà en cap govern municipal que sorgeixi després del comicis locals. De la mateixa manera, arribat el moment de constituir el Consistori, Gent expressa la seva voluntat de què l’alcalde o l’alcaldessa ha de ser un ciutadà o una ciutadana que visqui a la ciutat. Gent també fa extensiva aquesta darrera condició als càrrecs de confiança.
És evident que Gent de Gramenet no és un partit polític amb els interessos partidistes que caracteritzen la resta d’agrupacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals. Un dels trets concrets que ens diferencien en la pràctica és el compromís de no formar govern amb d’altres agrupacions polítiques en cas que es donés aquesta possibilitat. Amb aquest compromís, eliminem d’arrel la hipotètica situació de ser còmplices de maniobres poc transparents, evitant de forma contundent estar sotmesos a d’altres partits polítics locals i de fora.
No podem oblidar mai un dels principals aspectes que fan que Gent de Gramenet sigui una realitat; l’associacionisme i la participació de les persones en la vida pública i col·lectiva de la ciutat. D’aquest principi sorgeix la voluntat que Gent de Gramenet sigui sempre una eina útil per a totes aquelles entitats que ho vulguin, com a forma d’altaveu del seu treball.
adminGeneral1. No participarem en cap governGent no aspira a entrar a l'Ajuntament per governar. La vocació de Gent és representar, ser veu i estar al servei de les entitats i de la ciutadania. Encara que els seus regidors o regidores puguin ser decisius, Gent no participarà en cap govern...Santa Coloma de Gramenet