• Tema: XXI Sopar anual ICV Santa Coloma
  • Dia: Divendres 29 de juny de 2012
  • Lloc: Escola Fray Luis de León (entrada per Av. Santa Coloma)
  • Hora: 21:00 hores

ICV Santa Coloma ha convocat el XXI Sopar anual que tindrà lloc el proper 29 de juny a l’escola Fray Luis de León (entrada per l’Av. Santa Coloma) a partir de les 21:00 hores.

L’acte comptarà amb adherits, adherides, amics i amigues d’ICV i tothom que vulgui venir, entre els quals també hi haurà els actuals regidors d’ICV, Siscu Sánchez i Alexandra Sevilla.
La trobada anual comptarà com a convidat especial amb Joan Saura, president d’ICV i senador, que parlarà de la situació actual i de les`possibles solucions i alternatives que podem aportar com a partit.

L’any passat, el sopar d’ICV va reunir més de 300 persones ja que va esdevenir el tret de sortida de la campanya electoral de les municipals; aquell cop vam comptar amb la diputada al Parlament de Catalunya Dolors Camats i l’any anterior va venir el secretari general d’ICV Joan Herrera.

adminGeneralTema: XXI Sopar anual ICV Santa ColomaDia: Divendres 29 de juny de 2012Lloc: Escola Fray Luis de León (entrada per Av. Santa Coloma)Hora: 21:00 horesICV Santa Coloma ha convocat el XXI Sopar anual que tindrà lloc el proper 29 de juny a l'escola Fray Luis de León (entrada per...Santa Coloma de Gramenet