IMG_20160614_115442

El candidat d’En Comú Podem va visitar la nostra ciutat on va parlar de rescat social i de les conseqüències del debat televisiu d’ahir.

Avui ha visitat Santa Coloma el cap de llista d’En Comú Podem, Xavier Domènech, junt amb la número dos de la candidatura, Lucia Martin per les eleccions generals del 26 de juny, en una trobada amb entitats ciutadanes que viuen de prop els efectes de la crisi que s’ha acarnissat especialment amb la gent de ciutats com la nostra.

Xavier Domènech, en la trobada que s’ha dut a terme a la carpa d’En Comú Podem a la Rambla Sant Sebastià, ha animat a la ciutadania a continuar treballant pel canvi en el nostre país. Ha assenyalat que sols hi ha dos alternatives, la que representa el PP amb les seves polítiques de malson i la que representa En Comú Podem, amb la resta de confluències de la resta de l’Estat com Unidos Podemos, les Marees o Més. Domènech, ha afirmat que el sorpasso no ha de ser sols al PSOE, també al PP, en una campanya electoral que serà històrica pel canvi que es donarà el diumenge 26 de juny.

Lucia Martín, que ha tingut la ocasió de parlar amb diverses entitats de la ciutat, ha manifestat desprès en la roda de premsa que s’ha fet a la Plaça d’en Vilaseca, que En Comú Podem està compromesa en posar fi a les polítiques nefastes del Partit Popular, amb línies irrenunciables com assumir com a pròpies les 5 propostes de la PAHV, així com polítiques destinades a no fer pagar a la gent els efectes de la crisi.

Desprès, Xavier Domènech, s’ha congratulat d’estar a Santa Coloma, ciutat a la que ha qualificat d’exemple de lluita des dels anys 70 i ha insistit en el fet que, com ja va passar el 20D, on En Comú Podem va ser la força més votada a la ciutat, de nou Santa Coloma es posarà al front d’aquest moviment de canvi.

En el torn de preguntes, ha estat inquirit per les conseqüències del debat televisiu entre els quatre principals candidats la presidència, per si Unidos Podemos renunciava al referèndum per Catalunya com una línia vermella per negociar un possible Govern. El candidat d’En Comú Podem ha insistit en que no s’ha renunciat a res, però per a negociar cal voluntat de diàleg i es pot parlar de tot. Fins ara, ha dit, ningú ens ha posat sobre la taula una proposta millor que la que tenim, ha manifestat. Preguntat sobre un vencedor del debat, no s’ha volgut pronunciar, però ha dit que tothom ha deixat clar quines són les seves preferències pel futur, menys el PSOE que encara no s’ha definit i juga amb l’ambigüitat d’una gran coalició amb el PP, sense agafar la proposta de diàleg que li va fer Pablo Iglesias.

La trobada a Santa Coloma ha aplegat a un bon grup de seguidors i militants de les organitzacions que composen la candidatura d’En Comú Podem (Podem, ICV, EUiA i Equo), que ja va Llegir més …

Via:: EUiA

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/06/IMG_20160614_115442-649x1024.jpg?fit=649%2C1024&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/06/IMG_20160614_115442-649x1024.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralEl candidat d'En Comú Podem va visitar la nostra ciutat on va parlar de rescat social i de les conseqüències del debat televisiu d'ahir. Avui ha visitat Santa Coloma el cap de llista d'En Comú Podem, Xavier Domènech, junt amb la número dos de la candidatura, Lucia Martin per les...Santa Coloma de Gramenet