Repartint felicitat a la Fira de Consum Responsable

Un any més la felicitat arriba la Fira de Consum Responsable a Plaça Catalunya, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, i les endorphins de Fundació Tallers no hi podien faltar.

Les nostres “endorphins” són bijuteria feta a mà per persones ben especials, i són l’exemple d’on podem arribar quan creiem, amb una mirada positiva, en les persones i les seves capacitats.

Ens trobaràs repartint felicitat a la Plaça Catalunya de Barcelona, a la caseta nº 2 a tocar de la Ronda de Sant Pere/Passeig de Gràcia del 27 de desembre al 4 de gener 2017 (1 de gener tancat).

La segona edició de la Fira de Consum Responsable que organitza el comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona, torna a presentar els productes, els serveis i les activitats d’empreses i entitats que promovem un model de consum responsable i de proximitat.

Hi trobareu projectes, entitats i empreses que impulsem l’economia de proximitat, un model d’activitat econòmica que no es deslocalitza i que està orientada a donar resposta a les necessitats de les persones.

T’hi esperem!

www.alliberantfelicitat.org

amb el suport de:

logo-ajuntament-ecssc_color_fonsblancd

Llegir més …

Via:: Fundació Tallers

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/El-racC3B3-felicitat.jpg?fit=1024%2C864&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/El-racC3B3-felicitat.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralUn any més la felicitat arriba la Fira de Consum Responsable a Plaça Catalunya, amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, i les endorphins de Fundació Tallers no hi podien faltar. Les nostres “endorphins” són bijuteria feta a mà per persones ben especials, i són l'exemple...Santa Coloma de Gramenet