Meho Spago Maksumic, tècnic responsable de la vinya, ens explica que aquest projecte té la participació d’alumnes del centre de formació ocupacional per a les tasques teòriques i practiques, la col•laboració de l’Institut Nacional Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i de la Universitat d’Alimentació de Torribera.

Aquest projecte de vinya experimental analitza les característiques dels terrenys per decidir quina varietat s’hi planta, sempre valorant que la producció sigui formativa, sostenible i ecològica.

Vuitè capítol de la sèrie La pagesia i la vinya a Gramenet.

Podeu visualitza el anterior capítols en el següent enllaç:

http://www.gramenet.tv/Ciutat/La-Pagesia-i-La-Vinya-a-Gramenet/

Tedi RocaCiència i TecnologiaEcologiaEconomia i Negocisformacio ocupacional,Meho Spago Maksumic,projecte,Universitat d’Alimentació de Torribera,vinyaMeho Spago Maksumic, tècnic responsable de la vinya, ens explica que aquest projecte té la participació d’alumnes del centre de formació ocupacional per a les tasques teòriques i practiques, la col•laboració de l'Institut Nacional Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i de la Universitat d’Alimentació de Torribera. Aquest...Santa Coloma de Gramenet