Horari d’activitats

Sortida de la bicicletada del 2006. Autor: AEN9.30 h

Sortida des del Parc Firal (Granollers)

10.00 h
Punt de trobada 1 (Montornès del Vallès)
Accès Polígon Industrial Can Buscarons de Baix
A 7 km de la sortida

10.30 h
Punt de trobada 2 (Montcada i Reixac)
Accés Parking 2000
A 15 km de la sortida
Punt d’avituallament

10.45 h
Punt de trobada 3 (Parc Fluvial)
Accès a Can Zam Nord
A 19 km de la sortida

11.30 h
Arribada al Parc del Litoral (Sant Adrià de Besòs)
A 24 km de la sortida

Hi haurà una hora de marge en cada lloc.

 

Recorregut de la bicicletada

Recorregut de la Bicicletada popular
 

La bicicletada és un recorregut d’aproximadament 24 km entre Granollers i Sant Adrià de Besòs, tot seguint la llera recuperada del riu Besòs, i la participació és oberta a tothom.

Objectiu: fomentar la pràctica de l’esport en un espai natural atractiu i de qualitat i amb l’aigua com a protagonista.

Els participants podran iniciar la cursa des de la sortida o bé incorporar-s’hi en els punts de trobada habilitats a Montornès del Vallès, Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet.

La bicicletada popular finalitzarà amb un obsequi per a tots els participants, una botifarrada i un fi de festa amb música que clourà la jornada. La tornada és lliure i l’organització no es farà responsable de cap incidència un cop s’hagi conclòs l’acte.

 

Informació i inscripcions

Participants en l’edició anterior
Autor: AEN

 

Per participar a la V bicicletada popular cal inscriure’s per obtenir el número de participant que es lliurarà en cadascun dels punts de trobada i per poder gaudir en arribar de l’obsequi, del parquing de bicicletes i de l’esmorzar.

 

Plànols de situació

 

Us oferim a continuació dos documents en pdf per tal que un cop acabada la bicicletada es pugui retornar riu amunt cap els llocs des d’on s’ha efectuat la sortida. En aquests plànols trobareu la situació del punt de sortida des de Granollers, el recinte firal i des del punt d’arribada a les estacions de tren: estacions de Sant Andreu Comtal (línia C-2) i Sant Adrià (línia C-1).

Recomanacions

 1. És obligatori l’ús del casc
 2. Es recomana l’ús de guants
 3. Es recomana l’ús d’una bicibleta BTT
 4. És convenient adequar el ritme de la pedalada al d’un passeig
 5. Recordeu que no és una competició esportiva
 6. Cal revisar la bicicleta i vetllar pel seu bon estat mecànic
 7. Seguiu en tot moment les recomanacions de l’organització
 8. L’organització disposarà d’ambulància i d’un servei de reparacions d’emergència durant la bicicletada
 9. També es disposarà d’una assegurança amb cobertura per als participants
 10. En cas d’alerta hidrològica per inundació, la prova se suspendrà. Si la cursa ja s’hagués iniciat, se seguirà el protocol d’alerta hidrològica, coordinat pels responsables dels organismes pertinents

 

Ajuntaments i entitats col·laboradors

 • Granollers
 • Les Franqueses del Vallès
 • Montmeló
 • Montornès del Vallès
 •  
 • Sant Fost de Campsentelles
 • La Llagosta
 • La Roca del Vallès
 • Montcada i Reixac
 • Santa Coloma de Gramenet
 • Sant Adrià del Besòs
 • Barcelona
 • Federació Catalana de Ciclisme
 • Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs
 

 

 

V Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs

Diumenge 6 de maig de 2007


 

La recuperació del riu Besòs i la bicicletada

Passejant per la llera del riu Besòs
Autor: AEN

 

La Diputació de Barcelona organitza mitjançant el treball coordinat de les àrees d’Esports i d’Espais Naturals, la col·laboració del Consorci per a la Defensa del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme, la V Bicicletada popular per la llera recuperada del riu Besòs.

 

La Diputació de Barcelona és una institució de govern local que impulsa el progrés i el benestar per als ciutadans i ciutadanes, actuant directament en la cooperació amb els ajuntaments.

 

L’esforç per recuperar la llera del riu Besòs en el seu darrer tram ha quedat reflectit en el projecte plurimunicipal de la recuperació ambiental, paisatgística i per a l’ús social, el qual ha fet possible la creació del Parc Fluvial del Besòs. El seu àmbit abasta els darrers 9 quilòmetres paral·lels al riu i té una extensió de 115 hectàrees en els municipis de Montcada i Reixac, Barcelona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià de Besòs. Enguany ja s’ha finalitzat la recuperació ambiental i paisatgística del darrer tram de 400 metres situat a la desembocadura. D’altre banda, el projecte endegat per l’ajuntament de Granollers al riu Congost també ha permès augmentar la qualitat de les ribes fluvials del riu Besòs.

 

adminGeneral10,400,AEN,cop,cursa,Espais Naturals,La Diputaci,llera,popular,que,riu,Santa ColomaHorari d'activitats9.30 hSortida des del Parc Firal (Granollers)10.00 hPunt de trobada 1 (Montornès del Vallès)Accès Polígon Industrial Can Buscarons de BaixA 7 km de la sortida10.30 hPunt de trobada 2 (Montcada i Reixac)Accés Parking 2000A 15 km de la sortidaPunt d'avituallament10.45 hPunt de trobada 3 (Parc Fluvial)Accès a Can...Santa Coloma de Gramenet