urban time

 

Una proposta trencadora per aquest estiu: casals de graffitis, parkour, skate i DJ

  • Urban Time, empresa de Santa Coloma de Gramenet impulsada per la Fundació Germina, revoluciona el món dels casals d’estiu amb un programa centrat en activitats urbanes alternatives.
  • Els tallers, dirigits per joves especialistes, busquen combinar la diversió amb la consciència social i l’educació en el civisme
Santa Coloma de Gramenet, 22 de juny de 2016.- Urban Time, empresa social creada per la Fundació Germina, arranca aquest mes de juny amb un trencador programa de casals d’estiu basat en algunes de les pràctiques i activitats urbanes alternatives que més atreuen als joves. Durant els mesos de juliol i setembre els participants del casal d’Urban Time podran escollir entre desenvolupar la seva creativitat realitzant graffitis, aventurar-se pels barris de la ciutat fent rutes de parkour, perfeccionar els trucs de skate més elaborats, o fer les seves primeres mescles de música electrònica, sempre de la mà i sota la supervisió de monitors titulats i especialitzats en cadascuna d’aquestes disciplines d’oci urbà.

Els innovadors casals d’estiu d’Urban Time es dirigeixen a nens i joves d’entre sis i setze anys. Les diferents activitats es personalitzaran als perfils de cada participant, i posaran èmfasi també a l’educació en el civisme, la integració i el respecte per l’entorn. Seran un total de 4 casals d’estiu que es portaran a terme a diferents espais de Santa Coloma de Gramenet i atendran a més de 230 infants i adolescents.

Els casals començaran el pròxim 27 de juny i la seva durada està prevista pels mesos de juliol i setembre. Les diferents modalitats que es practicaran cada dia són; skate, parkour, graffiti, esports urbans, circ i Dj, entre altres. Aquestes aportaran als nens tot el coneixement i l’experiència necessària sobre les disciplines esportives i artístiques més innovadores i atractives del moment.

La programació dels casals l’elabora un equip de monitors amb titulació oficial i experts en cadascuna de les disciplines. La majoria d’ells formen part de la Fundació Germina, una entitat sense ànim de lucre, fundada l’any 2004 que treballa a l’àrea de Santa Coloma de Gramenet i Badalona, oferint suport i acompanyament a nens, joves, i famílies en situació de vulnerabilitat. L’entitat promou des de fa nou anys la generació d’oportunitats amb alt valor social.

Des de la seva constitució, la Fundació Germina ha anat ampliant la seva activitat a través dels seus diferents programes i el 2015 va crear la seva pròpia empresa social, Urban Time, amb l’objectiu de promoure la continuïtat formativa de joves en situació o risc d’exclusió social, donant-los l’oportunitat de seguir estudiant al mateix temps que desenvolupen una activitat laboral en el sector de l’oci educatiu. Amb aquest model, la Fundació Germina augmenta el seu impacte social partint d’una activitat econòmica i autosostenible.

Urban Time se suma a la llarga experiència i recorregut de la Fundació Germina en projectes educatius, a més d’assimilar de forma natural els seus valors fundacionals: el compromís amb la millora de l’entorn i la societat, el respecte, la coeducació i el civisme. L’organització concep la ciutat com l’entorn natural on integrar les últimes tendències en cultura urbana i desenvolupar un espai creatiu i de creixement, on es conjuminen esport, art i música des d’una perspectiva diferent de la tradicional.

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/06/image001.jpg?fit=580%2C114&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/06/image001.jpg?resize=150%2C114&ssl=1Tedi RocaEsportsaquest,casals,de,dj,estiu,graffitis,parkour,proposta,skate,time,trencadora,una,urban    Una proposta trencadora per aquest estiu: casals de graffitis, parkour, skate i DJ Urban Time, empresa de Santa Coloma de Gramenet impulsada per la Fundació Germina, revoluciona el món dels casals d’estiu amb un programa centrat en activitats urbanes alternatives. Els tallers, dirigits per joves especialistes, busquen combinar la diversió...Santa Coloma de Gramenet