Unes 50 persones contra la constitució espanyola a Gramenet

General — Publicat per gramenetrebel @ 13:30
Us fem arribar, des d’El Bloc Rebel de Gramenet, la crònica i algunes fotos que ens ha enviat l’assemblea de Maulets, el jovent independentista i revolucionari del Barcelonès Nord, de la cercavila que van realitzar el passat 6 de Desembre pels carrers del centre de la ciutat.
 
 

El 6 de Desembre, a Gramenet del Besós, l’assemblea del Barcelonès Nord va realitzar, per primer cop, un acte anticonstitucional.

Gramenet del Besós

El 6 de Desembre, dia de la Constitució espanyola, del conjunt d’actes que es realitzaren arreu del territori contra la Constitució espanyola, l’assemblea del Barcelonès Nord de Maulets, el jovent independentista i revolucinari vam realitzar, per primer cop, un acte anticonstitucional.

Aquest acte consistí en una cercavila que va recòrrer els carrers del centre de Gramenet del Besòs, arribant a aplegar una cinquantena de persones. Durant el recorregut es cridaren consignes com: “Independència!”, ” Gramenet diu NO a la Constitució!”, “El jovent en lluita, per una terra lliure!”, “Ni estatuts, ni Constitució: Independència Revolució” i “Som una nació: Autodeterminació”, entre d’altres, complementat amb el so de les gralles.

L’acte acabà amb la lectura d’un manifest amb el que es va voler explicar, breument, com l’estat de les autonomies, els estatuts i la constitució no arreglen les diferents problemàtiques que afecten al jovent i al conjunt del poble català, havent de lluitar així per organitzar-nos i combatre creant espais juvenils contrahegemònics, vers l’alliberament nacional i social dels Països Catalans. En acabat es va cantar Els segadors.

Així, lamentem i demanem disculpes per haver suspès l’acte, donades les circumstàmcies meterològiques, que s’havia de fer a continuació, consistent en un sopar popular i un acte polític amb la intervenció del SEPC, Alerta Solidària, la CUP de Badalona i Maulets.

Independència i Revolució!

Gramenet del Besòs, el Barcelonès Nord
Desembre de 2006

 

 

 

adminGeneralUnes 50 persones contra la constitució espanyola a GramenetGeneral -- Publicat per gramenetrebel @ 13:30 Us fem arribar, des d'El Bloc Rebel de Gramenet, la crònica i algunes fotos que ens ha enviat l'assemblea de Maulets, el jovent independentista i revolucionari del Barcelonès Nord, de la cercavila que van...Santa Coloma de Gramenet