(Article de l’Alexandra Sevilla publicat a la revista Treball, en format digital, el 9/3/2017) La regidora de Gent d’Esquerres-ICV-EUiA a Santa Coloma i membre de l’equip impulsor d’Un País en Comú, explica la seva experiència als tallers de debat i el significat de les aportacions individuals per enriquir el document inicial. Tothom és imprescindible per consolidar un projecte fet per la gent que a partir d’ara creixerà als carrers de cada vila.

Un País en Comú ha de sortir al carrer!

A principis del mes de febrer, començàvem el procés de debats territorials d’Un País en Comú, engrescades i engrescats pel multitudinari acte de presentació que vàrem viure a les Cotxeres de Sants. Més de 3.000 persones arreu de Catalunya hem debatut i millorat un document inicial que conté les bases ideològiques del nou subjecte polític català, d’esquerres, transformador i amb vocació de majoria que anomenem “ponència zero”. Un procés que, en paral·lel, també ha tingut lloc a la plataforma digital habilitada per enriquir el document. Ara, un cop assolit l’objectiu d’aquestes més de setanta trobades territorials, preparem l’assemblea constituent on es votarà la “ponència zero”, el 8 d’abril.

Com a membre del grup impulsor d’Un País en Comú, he pogut participar Llegir més …

Via:: Grup Municipal Gent d’Esquerres ICV-EUiA

Tedi RocaGeneral(Article de l'Alexandra Sevilla publicat a la revista Treball, en format digital, el 9/3/2017) La regidora de Gent d'Esquerres-ICV-EUiA a Santa Coloma i membre de l'equip impulsor d'Un País en Comú, explica la seva experiència als tallers de debat i el significat de les aportacions individuals per enriquir...Santa Coloma de Gramenet