Sessió informativa sobre Amnistia Internacional Tu pots fer que les coses Canviïn!                    

  • Dijous 22 de novembre, 19.30 hores
  • Can Sisterè (Sant Carles, s/n), Santa Coloma de Gramenet
  • Pep Parès , president d'Amnistia Internacional – Catalunya (AIC)
  • Celia Ramón, responsable de comunicació d’AIC 

Amnistia Internacional és un moviment mundial de defensa dels drets humans, integrat per persones activistes compromeses amb un mateix objectiu i amb la força de saber que és  possible canviar les coses. El proper dijous 22 de novembre a les 19.30 hores a Can Sisterè (Sant Carles, s/n – Santa Coloma de Gramenet) l’organització parlarà de les seves campanyes principals i de com es pot treballar en la defensa dels drets humans des de cada localitat.

Per a il·lustrar el treball d'Amnistia Internacional, es visionaran tres dels deu curts de cinema denúncia que al 2004 van elaborar TCM, canal del grup Times Warner, i l'organització internacional: contra la violència de gènere, contra la pena de mort, denúncia del tràfic d'armes. 
 
 
adminGeneralSessió informativa sobre Amnistia Internacional Tu pots fer que les coses Canviïn!                     Dijous 22 de novembre, 19.30 hores Can Sisterè (Sant Carles, s/n), Santa Coloma de Gramenet Pep Parès , president d'Amnistia Internacional – Catalunya (AIC)Celia Ramón, responsable de comunicació d’AIC Amnistia Internacional és un moviment mundial de defensa dels...Santa Coloma de Gramenet