Aquest matí hem sortit de metrada pel treball digne i les pensions dignes. Aquesta acció conjunta amb els companys i companyes de Sant Adrià i Badalona té l’objectiu d’eradicar les pors que generen els missatges contundents i del tot falsejats que difon el govern central impunement entre la població. (Espanya gasta molt en pensions i això és insostenible; l’augment de l’esperança de vida provoca més despesa i s’ha de rebaixar les pensions futures per reduir despesa; amb l’última reforma del PP, les pensions sempre s’apujaran; la retallada de les pensions és imprescindible per garantir les pensions futures dels i les joves actuals). Mentides!

Davant aquestes falsetats, les nostres propostes se centren en cinc arguments:

  1. Derogar la reforma laboral del PP i les reformes de pensions de PP i PSOE (recuperar poder adquisitiu, jubilació anticipada…)
  2. Redistribució justa: que pagui més qui més té.
  3. Reduir la precarietat i el frau al mercat laboral i combatre l’economia submergida (un 19% del PIB, es a dir, més de 190.000M€)
  4. L’Estat ha de cobrir les despeses de la Seguretat Social, no només les cotitzacions socials, i estabilitzar-les fins al 14%-15% del PIB. S’han d’augmentar els ingressos derivats de les cotitzacions.
  5. Garantir el finançament de les pensions; que la Seguretat Social pugui rebre ingressos del Sistema Tributari si fos necessari.

Al matí hem fet metrada al Barcelonès nord, i aquest vespre anirem de manifestació convocada pels sindicats a Barcelona. No hi podem faltar. Treball digne, pensió digna!

Llegir més …

Via:: ICV

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/pensio_digna_1_0.jpg?fit=240%2C320&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2016/12/pensio_digna_1_0.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralAquest matí hem sortit de metrada pel treball digne i les pensions dignes. Aquesta acció conjunta amb els companys i companyes de Sant Adrià i Badalona té l'objectiu d'eradicar les pors que generen els missatges contundents i del tot falsejats que difon el govern central impunement entre la població....Santa Coloma de Gramenet