El pròxim cap de setmana està ple d’activitats per a fer a Santa Coloma:
El dissabte 16 de setembre a les 11:30h farem l’itinerari guiat per un biòleg pel parc de Can Zam i el riu Besòs per tal de conèixer la fauna amagada del nostre municipi. Tots els assistents rebran com a regal, un pòster dels animals que hi podem trobar.

El dissabte 16 de setembre a les 20:30h, comença la nit de les papallones a Ecometropoli (Recinte Torribera), un dels nostres expert vndrà a explicar-nos tot sobre els insectes que ens podem trobar a la nit a la natura i podrem un parany de llum per atraure papallones i insectes nocturns.

El diumenge 17 a les 11:30h comença la jugateca amb l’activitat «Pintem el bosc». Els nenes i les nenes podran pintar amb les seves mans animals i plantes. Una activitat molt divertida per tota la família.

Per qualsevol dubte quedem a la vostra disposició,

US HI ESPEREM!

Bosc de Llum – Educació ambiental

Tedi RocaGeneralEl pròxim cap de setmana està ple d'activitats per a fer a Santa Coloma:El dissabte 16 de setembre a les 11:30h farem l'itinerari guiat per un biòleg pel parc de Can Zam i el riu Besòs per tal de conèixer la fauna amagada del nostre municipi. Tots els assistents...Santa Coloma de Gramenet