practiques28gen5

Del 19 al 27 de gener el Campus de l’Alimentació de Torribera acull el programa “Cuina i nutrició al laboratori”, on alumnes d’onze instituts realitzaran sessions de pràctiques experimentals als laboratoris del campus. Aquesta activitat té com a objectiu contribuir a la formació científica dels joves i promoure l’interès dels estudiants de batxillerat i Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) per la Ciència en general i per la Nutrició i la Tecnologia dels Aliments, així com donar a conèixer els estudis que s’imparteixen al Campus de Torribera.

La novetat d’aquesta edició és que programa s’ha obert a alumnes de 1r i 2n de batxillerat de la modalitat de Ciències de la Naturalesa i de la Salut i als alumnes de 1r i 2n del Cicle Formatiu de Grau Superior de Dietètica de tots els instituts, gràcies a la col·laboració del Servei d’Atenció de l’Estudiant (SAE) de la Universitat de Barcelona, que ha participat en la difusió i organització de l’activitat.

Font: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralDel 19 al 27 de gener el Campus de l'Alimentació de Torribera acull el programa “Cuina i nutrició al laboratori”, on alumnes d'onze instituts realitzaran sessions de pràctiques experimentals als laboratoris del campus. Aquesta activitat té com a objectiu contribuir a la formació científica dels joves i promoure l'interès...Santa Coloma de Gramenet