Taller de comunicació 2.0 Escola Oberta d'Estiu de la Serra Mena

Saber moure’ns al nou món d’Internet i les xarxes socials pot ser sovint complicat. Amb la ingent quantitat d’informació que passa per les nostres mans cada dia, qualsevol persona que tingui un perfil de Facebook o un compte de Twitter es converteix en un comunicador en potència amb el poder de difondre un missatge, viralitzar un contingut i ser un re-emissor dels missatges de tercers. Però, som conscients que tot el que fem a les xarxes socials deixa una petjada indeleble que perdura?

Llegeix també: Tota la informació sobre l’escola oberta d’Estiu de la Serra d’en Mena

CURS PER A ENTITATS: COMUNICACIÓ 2.0
Associació sc·media
Lloc: Centre d’Empreses Can Peixauet, Av. Generalitat, 99
Dates: 14 i 16 (nivell zero); 21 i 23 (nivell 1), de 17 a 20 h.

Inscripcions: ldelgado@convivenciaciudada.org
Descarrega’t el full volant de l’Escola Oberta d’Estiu

Amb els tallers de Comunicació 2.0 i xarxes socials aprendrem a endinsar-nos en l’ecosistema comunicatiu virtual a través d’un nivell 0 en el qual parlarem de privadesa a la xarxa, de les xarxes socials i la seva tipologia, farem els primers passos en Facebook i Twitter i aprendrem com convertir-nos en un bloguer.

En el nivell I anirem més enllà i aprofundirem en Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

Tedi RocaGeneralSaber moure'ns al nou món d'Internet i les xarxes socials pot ser sovint complicat. Amb la ingent quantitat d'informació que passa per les nostres mans cada dia, qualsevol persona que tingui un perfil de Facebook o un compte de Twitter es converteix en un comunicador en potència amb el...Santa Coloma de Gramenet