ELECCIONS MUNICIPALS 2015
CONVOCATÒRIA DE PRIMÀRIES OBERTES A LA CIUTADANIA
Vine a triar les persones CANDIDATES!
Dates: 26, 27 i 28 de març
Dijous dia 26 i divendres dia 27 de març de 18h a 22 h.
Dissabte dia 28 de març de 12h a 14 h i de 18h a 22 h.
Lloc: Urna única a l’ACP Aramateix
C. Mare de Déu de Montserrat 3-5, baixos
Santa Coloma de Gramenet

 
Per escollir la llista de persones que formarem part de la candidatura de SOM GRAMENET per a les pròximes eleccions municipals del 24 de maig, us convoquem a un procés participatiu obert a tota la ciutadania de Santa Coloma de Gramenet i a partir de setze anys.

Del 26 al 28 de març trobareu al local del Centre de Cultura Popular Aramateix (C. Montserrat 3-5) l’urna i la llista amb les fotografies i la informació de totes les persones que han decidit presentar-se a la candidatura impulsada per Gent de Gramenet, PODEMOS/ PODEM Gramenet i persones independents. Aquest procés s’ha dissenyat per tal d’evitar qualsevol incidència i afavorir el màxim ressò de la convocatòria.

 

Som un grup de persones compromeses, ben preparats, il·lusionats, actius i actives en els moviments socials i responsables amb el codi ètic de la candidatura. Combinem joventut i experiència per a exercir la funció de càrrec electes a l’Ajuntament com a portaveus de l’assemblea de Som Gramenet. Però volem comptar amb la teva implicació i decisió en aquestes primàries que volem que siguin obertes i transparents.

 

Posteriorment, es convocarà una assemblea per presentar els candidats i les
candidates escollits, les línies estratègiques del programa electoral participatiu i de la campanya de SOM GRAMENET per a la nostra ciutat. Tothom hi podrà assistir.

 

Per una candidatura municipal rupturista! Ara és l’hora de començar a canviar les coses i de començar pel que tenim més a prop: el nostre barri i la nostra ciutat! Vine a votar a les Primàries!

 

T’hi esperem!
Més informació: 
Facebook: Som Gramenet
Twitter: @somgramenet
Amb el suport de Gent de Gramenet i de PODEM/PODEMOS Gramenet
https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/03/SOM-Gramenet.png?fit=832%2C576&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2015/03/SOM-Gramenet.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaPolítica2015,campanya,candidats,eleccions,gramenet,Lloc Urna,maig,Montserrat,municipals,obertes,participatiu,programa,que,Santa Coloma,somELECCIONS MUNICIPALS 2015 CONVOCATÒRIA DE PRIMÀRIES OBERTES A LA CIUTADANIA Vine a triar les persones CANDIDATES! Dates: 26, 27 i 28 de març Dijous dia 26 i divendres dia 27 de març de 18h a 22 h. Dissabte dia 28 de març de 12h a 14 h i de 18h a 22 h. Lloc: Urna...Santa Coloma de Gramenet