El Consell Social de la Universitat de Barcelona i la Fundació Bosch i Gimpera convoquen la 9a edició dels Premis del Consell Social de la UB i de la Fundació Bosch i Gimpera-UB, que consten de dues modalitats: el Premi Antoni Caparrós al millor projecte de transferència de coneixement, tecnologia i innovació, i el Premi Senén Vilaró, amb el qual es vol premiar la millor empresa innovadora desenvolupada per un titulat de la UB o vinculada al Grup UB. El termini de presentació finalitza el 31 de maig.

En la modalitat Antoni Caparrós, el jurat podrà atorgar fins a 2 premis tenint en compte tant l’impacte econòmic com l’impacte social del projecte valorant factors com l’increment de la competitivitat de les organitzacions destinatàries, la divulgació, la participació ciutadana i els beneficis per a la societat en general.

Aquests premis tenen com a objectiu impulsar el retorn a la societat dels coneixements adquirits al llarg dels estudis i la recerca, valorar la importància dels projectes de transferència de tecnologia, coneixement i innovació, potenciar la creació d’empreses innovadores i fomentar la cultura emprenedora en l’àmbit del Grup UB.
L’edició de l’any passat va tenir com a guanyadors en la modalitat Antoni Caparrós al Dr. Lluís Francesc Santamaria Babí, pel projecte “Transferència entre acadèmia i indústria en immunologia translacional de la psoriasi”, i al Dr. Josep Maria Sopena, pel projecte “BINDING”.
La guanyadora en la modalitat Senén Vilaró va ser l’empresa Worldsensing, S.L.

Les bases de la convocatòria i els impresos de sol·licitud es poden consultar a: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl Consell Social de la Universitat de Barcelona i la Fundació Bosch i Gimpera convoquen la 9a edició dels Premis del Consell Social de la UB i de la Fundació Bosch i Gimpera-UB, que consten de dues modalitats: el Premi Antoni Caparrós al millor projecte de transferència de coneixement,...Santa Coloma de Gramenet