seminaris de recerca

El proper dimarts 15 de març començarà l’edició 2016 dels Seminaris de Recerca a la Facultat de Farmàcia, impartits per investigadors de la nostra facultat, amb l’objectiu de donar a conèixer les diferents línies de recerca dels diversos departaments i àrees de coneixement. D’altra banda, el dimarts 5 d’abril començarà l’edició 2016 dels Seminaris Tecnològics a la Facultat de Farmàcia, dirigits a donar a conèixer tecnologies actuals d’especial rellevància i interès per a diferents àrees de coneixement relacionades amb els nostres ensenyaments. Enguany s’han programat 13 Seminaris de Recerca i 4 Seminaris Tecnològics, que tindran lloc de març a desembre de 2016.

Imatge de fG! sota llicència CC BY-NC-ND 2.0

Aquests seminaris s’adrecen a tot l’alumnat, des de 1r fins a 5è: justament per això, els conferenciats sempre fan un esforç per donar-los un caire molt divulgatiu. A part del seu indiscutible interès pedagògic, aquests dos programes de seminaris us permetran conèixer de primera mà unes línies de recerca i unes tecnologies que us podrien resultar prou atractives com per iniciar-vos en el món de la recerca, desenvolupant assignatures de Treball Dirigit, una beca de col·laboració en projectes de recerca, o fins i tot una Tesi Doctoral en un grup de recerca concret.

A més, amb l’assistència als seminaris podeu aconseguir:

  • 1 ECTS amb la participació al programa de Seminaris de Recerca (13 seminaris en total, es requereix assistència i elaboració de resum de com a mínim 9 seminaris).
  • 1,5 ECTS amb la participació al programa conjunt de Seminaris de Recerca + Seminaris Tecnològics (13 + 4 seminaris en total, es requereix assistència i elaboració de resum de com a mínim 14 seminaris (13 + 1; 12 + 2; 11 + 3; o 10 + 4)).
  • Un diploma de participació on es faran constar tots els seminaris a què hagueu assistit.

Per a més detall consulteu tota la informació aquí.

La inscripció a l’activitat “Seminaris de Recerca a la Facultat de Farmàcia 2016” o al programa conjunt “Seminaris de Recerca i Seminaris Tecnològics a la Facultat de Farmàcia 2016” és gratuïta i cal fer-la a través del formulari que trobareu al web de la Facultat del 8 de març al 29 d’abril.

Programa Seminaris de Recerca 2016:

SeminarisRecerca2016

Programa Seminaris Tecnològics 2016:

SeminarisTecnologics2016

Filed under: Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralEl proper dimarts 15 de març començarà l'edició 2016 dels Seminaris de Recerca a la Facultat de Farmàcia, impartits per investigadors de la nostra facultat, amb l'objectiu de donar a conèixer les diferents línies de recerca dels diversos departaments i àrees de coneixement. D'altra banda, el dimarts 5 d'abril...Santa Coloma de Gramenet