Solidaritat i Cooperaciobarcelonesjove.net – Del 17 al 21 d’octubre Santa Coloma celebrarà la Setmana de la Solidaritat on s’aculliran totes aquelles persones disposades a compartir i amb ganes de passar-s’ho bé.

Amb activitats orientades a aprendre el sentit de la pau i la cooperació entre les persones s’han creat diversos tallers i jocs destinats als joves i als més petits (baixar programa ). Entre d’altres es farà un taller de l’expressió cultural afro-brasilera de capoeira, al Centre Rellotge XXI, les inscripcions del qual estan obertes per a joves de 12 a 18 anys.

I un taller per a joves, pares i fills que consistirà en realitzar jocs del món amb material de reciclatge que es durà a terme a la Biblioteca Central.

 
 
adminGeneralbarcelonesjove.net - Del 17 al 21 d'octubre Santa Coloma celebrarà la Setmana de la Solidaritat on s'aculliran totes aquelles persones disposades a compartir i amb ganes de passar-s'ho bé.Amb activitats orientades a aprendre el sentit de la pau i la cooperació entre les persones s'han creat diversos tallers i...Santa Coloma de Gramenet