Majoria absoluta, opacitat absoluta

L’Alcaldessa en el seu discurs d’investidura ens va dir que estava disposada a ser controlada pels homes i dones de l’oposició. No es pot exercir control de l’acció de govern sense estar informat. I com podem fer-ho si ens assabentem avui del proper cartipàs municipal per un mitjà de comunicació local? Fet especialment greu quan tot just ahir, els grups de l’oposició ens vam reunir amb l’Alcaldessa. Les reunions van ser breus, és cert, però no tant com per a què no ens comuniqués les seves intencions. Volem deixar clar que no critiquem la tasca periodística. Però volem recordar al govern (encara en funcions) que els periodistes no s’han presentat a les eleccions ni representen la ciutadania. Tenen la seva feina.

Malament comencem si Núria Parlón ninguneja els prop de 20.000 votants que són la suma del que vam obtenir tots els grups que estem a l’oposició, una quantitat superior a la que va obtenir el PSC (17.244). En el seu discurs al Ple d’Investidura, també ens va dir que estava disposada a treballar colze a colze amb els que estem a l’oposició, en aquest cas incloent qui no ha obtingut representació municipal, som prop de 25.000 persones.

A Llegir més …

Via:: ICV

Tedi RocaGeneralexercir,informació,oposicion,premsa,senseL'Alcaldessa en el seu discurs d'investidura ens va dir que estava disposada a ser controlada pels homes i dones de l'oposició. No es pot exercir control de l'acció de govern sense estar informat. I com podem fer-ho si ens assabentem avui del proper cartipàs municipal per un mitjà de...Santa Coloma de Gramenet