bacteri

Demà dimarts 7 de març tindrà lloc el Seminari de Recerca: Epidemiología de la tos ferina a partir de sus estudios en diversos niveles asistenciales.

La conferència serà a les 12:30h a l’aula A-5 de l’edifici A de la nostra Facultat (Campus Diagonal Sud) i estarà impartida per Rubén Solano, de l’àrea de Medicina Preventiva i Salut Pública.

Per ampliar la informació sobre la temàtica del seminari podeu:

  • cercar al catàleg del CRAI mitjançant matèries com “infeccions respiratòries“, “epidemiologia” o “tos ferina“, entre d’altres.
  • consultar els articles publicats sobre aquesta temàtica indexats a bases de dades, fent una cerca per matèria per exemple a Scopus.

A la pàgina web de la Facultat de Farmàcia trobareu Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralasistenciales,de,diversos,en,epidemiología,estudios,ferina,la,niveles,partir,recerca,seminari,sus,tosDemà dimarts 7 de març tindrà lloc el Seminari de Recerca: Epidemiología de la tos ferina a partir de sus estudios en diversos niveles asistenciales. La conferència serà a les 12:30h a l'aula A-5 de l'edifici A de la nostra Facultat (Campus Diagonal Sud) i estarà impartida per Rubén Solano,...Santa Coloma de Gramenet