invitacio plenari

L’Escola Tanit ens convida de nou a treballar pel barri del Raval: una nova oportunitat per seguir enfortint el procés comunitari

Benvolguts i benvolgudes,

Ens plau convidar-vos al Plenari d’enguany de la Comunitat d’Aprenentatge de l’Escola Tanit.
Ens trobarem aquest divendres dia 10 de març a les 16 hores a l’escola, per seguir construint el nostre barri. Tractarem continguts sobre la participació de les famílies, la dinamització dels espais i equipaments públics, i la generació dels espais familiars del barri.

Comptarem amb diverses entitats del barri, professionals de serveis i recursos i les famílies!! Serà un moment per compartir i seguir creant vincles!

Finalitzarem amb la Colla Castellera Laietans de Gramenet i un còctel!

Us hi esperem a tots i totes! El procés comunitari continua!

La entrada Seguim construint barri al Plenari de la Comunitat d’Aprenentatge Tanit aparece primero en Sóc Serra d’en Mena.

Llegir més …

Via:: Serra d’en Mena

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/invitacio-plenari-300x225.png?fit=300%2C225&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/03/invitacio-plenari-300x225.png?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralL'Escola Tanit ens convida de nou a treballar pel barri del Raval: una nova oportunitat per seguir enfortint el procés comunitari Benvolguts i benvolgudes, Ens plau convidar-vos al Plenari d'enguany de la Comunitat d'Aprenentatge de l'Escola Tanit. Ens trobarem aquest divendres dia 10 de març a les 16 hores a l'escola, per...Santa Coloma de Gramenet