gramenet.cat – Enguany la Fira torna a demostrar la seva bona salut amb 109 expositors, el 63 % dels quals són colomencs, dels sectors de l’alimentació, artesans, nous emprenedors, construcció, entre d’altres.

Aquest dimarts, el parc d’Europa de Santa Coloma ha acollit la presentació de la 22a edició de l’Expocoloma, la fira comercial multisectorial més important de la comarca del barcelonès nord, que se celebra enguany del 16 al 19 de setembre en aquest emplaçament. L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcaldessa de Santa Coloma, Núria Parlon; del Tinent d’Alcalde de l’Àrea de serveis interns i promoció econòmica, Joan Carles Mas; el Tinent d’Alcalde de l’ Àrea de serveis territorials i comerç, Esteve Serrano; el president de l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI) Santa Coloma, Josep Colldeforns; i el director d’Expocoloma, Jesús Gracia.

L’Ajuntament de Santa Coloma i l’Agrupació del Comerç i la Indústria (ACI), organitzadors de la fira juntament amb l’empresa municipal Grameimpuls, continuen apostant per la presència d’una gran part d’expositors colomencs, referents d’un comerç de qualitat i dinàmic dins i fora de la ciutat. Enguany l’espai firal torna al parc d’Europa i disposarà de 25.000 m2, quasi el triple d’extensió que l’any passat. Hi haurà 143 estands i 8 carpes, per als 109 expositors que hi participen, el 63% dels quals és d’empreses i comerços colomencs. A la fira, els assistents podran veure els productes més novedosos del sector de l’alimentació, artesans, nous emprenedors, autovenda, institucionals, i propostes d’oci i temps de lleure, entre d’altres.

Una de les novetats d’enguany, per iniciativa de l’Associació Colomenca d’Oci i Restauració (ACORD), a l’espai firal és el Tapacoloma-Moritz”

adminGeneralgramenet.cat - Enguany la Fira torna a demostrar la seva bona salut amb 109 expositors, el 63 % dels quals són colomencs, dels sectors de l'alimentació, artesans, nous emprenedors, construcció, entre d'altres.Aquest dimarts, el parc d'Europa de Santa Coloma ha acollit la presentació de la 22a edició de l'Expocoloma,...Santa Coloma de Gramenet