cubics santa colomabarcelonesjove.net – La ciutat està construint el complex residencial i de lleure amb habitatges protegists de lloguer Cúbics Santa Coloma amb l’objectiu de presentar-se com una nova porta d’entrada a l’àrea metropolitana de Barcelona des del Barcelonès Nord. Està previst que aquest nou espai tingui 100 habitatges protegits de lloguer.

El nou complex residencial té 65.000 m2 d’habitatges, nous equipaments i nous espais públics. Està previst que aculli 100 habitatges protegits de lloguer, 150 habitatges lliures de lloguer, 613 places d’aparcament i 45 habitatges tutelats per a la gent gran. Els habitatges protegists de lloguer tindran entre 40 i 70 m2. Dels 100 habitatges previstos, 75 tindran dos dormitoris i 25 tindran un dormitori.

Les obres avancen a bon ritme.

adminGeneralbarcelonesjove.net - La ciutat està construint el complex residencial i de lleure amb habitatges protegists de lloguer Cúbics Santa Coloma amb l'objectiu de presentar-se com una nova porta d'entrada a l'àrea metropolitana de Barcelona des del Barcelonès Nord. Està previst que aquest nou espai tingui 100 habitatges protegits de...Santa Coloma de Gramenet