captura

Fins al 31 d’octubre, podeu adquirir una llicència per utilitzar Rosetta Stone durant 6 mesos o un any.

Què és Rosetta Stone?

Rosetta Stone és un programa d’aprenentatge de llengües per Internet. La modalitat Anglès avançat per entorns professionals (medicina) està destinada especialment a professionals de la salut. Els temes comprenen l’estudi de la llengua necessària per a una àmplia varietat de tasques i situacions, des de l’estudi de documentació mèdica, fins a la comunicació amb el pacient sobre temes delicats. També inclou continguts d’anglès general per treballar situacions de la vida quotidiana (nivells des de l’A2 al C1).
Com funciona?
Podreu aprendre amb Rosetta Stone mitjançant el vostre ordinador o qualsevol dispositiu mòbil amb accés a Internet com un telèfon o una tauleta. A més, per a dispositius iOS teniu disponible una aplicació complementària de vocabulari.
Què ofereix als professionals de la salut?
A l’Anglès avançat per entorns professionals de Rosetta Stone hi trobareu continguts específics de l’àrea de ciències de la salut, agrupats en els apartats següents:

Filed under: Recursos electrònics, UB Tagged: anglès, english, idiomas, idiomes, inglés, languages, medical vocabulary, Rosetta Stone, vocabulari mèdic, vocabulario médico Llegir més …

Via:: Blog dels CRAI Biblioteques de Farmàcia i del Campus de l’Alimentació

Tedi RocaGeneralFins al 31 d'octubre, podeu adquirir una llicència per utilitzar Rosetta Stone durant 6 mesos o un any. Què és Rosetta Stone? Rosetta Stone és un programa d'aprenentatge de llengües per Internet. La modalitat Anglès avançat per entorns professionals (medicina) està destinada especialment a professionals de la salut. Els temes comprenen...Santa Coloma de Gramenet