bib-singuerlin.jpgCom segurament ja saps en el ple municipal del dia 8 de maig l’Assemblea de Joves Gramenet del Besòs va demanar a l’ajuntament que realitzés un estudi per tal d’adequar l’horari dels equipaments que s’habiliten com a sales d’estudi a les necessitats reals dels estudiants, fent especial menció a la necessitat d’un lloc habilitat per l’estudi els dilluns matí, dissabtes tarda i diumenges. Aquest estudi considerem que s’havia d’aprovar de forma participativa entre totes aquelles entitats que ho desitgessin i l’ajuntament. També demanàvem que l’ajuntament es comprometés a crear sales d’estudi independents d’altres equipaments.
Per poder incloure un punt en l’ordre del dia hem necessitat més de 2.000 signatures que donaven suport a aquesta proposta.
Els grups municipals, excepte el PSC, van donar el seu recolzament a la iniciativa.
El grup municipal del PSC va limitar-se a explicar quina és la situació actual del Mas Fonollar habilitat com a sala d’estudi. No va entrar a valorar la proposta, a votar a favor o a votar en contra. Va obviar la necessitat d’un lloc d’estudi durant els dies qu{mosimage}e la biblioteca roman tancada. I va esquivar pronunciar-se sobre la futura creació de sales d’estudi tot i que està prevista la construcció d’una biblioteca al Fondo i aquesta és la millor oportunitat per crear sales d’estudi.

A mes a mes, la difusió sobre la mínima ampliació dels horaris a la sala d’estudi del Mas fonollar es irrisoria ja que créuen que tots els joves de la ciutat s’assabentaran de l’existencia de la nova sala d’estudi repartint punts de llibre i treient-lo al full informatiu i a la web de l’ajuntament, propiciant així, que amb la poca afluencia de gent a la sala d’estudi sigui innecesaria el manteniment d’aquesta, quan sabem del cert que no es així.

Contra aquesta manca d’informació l’Assemblea de Joves de Gramenet del Besós t’informa de que la sala d’estudi del Mas fonollar roman oberta desde el dia 19 de maig fins al 3 de juliol de 21:00 a 1:00 de la nit ,el divendres 6 de 21:00 a 1:00, el dissabte 7 i el diumenge 8 de 17 a 22 pels estudiants com a sala d’estudi.

El grup municipal que governa l’ajuntament ni tant sols reflexiona sobre les propostes que els ciutadans portem al ple tot i que ens obliga a estar recolzats per 2000 ciutadans.
És una més de les retallades a la participació ciutadana que du a terme aquest ajuntament, per això continuarem col·laborant amb la plataforma En Moviment per la llibertat d’expressió i la participació”.

Nosaltres no ens donem per vençuts i continuarem lluitant per una ciutat on s’aposti per la formació integral dels ciutadans com a la millor manera de ser lliures.

 
 
 
ajgb.gif http://jovesgramenet.blogspot.com/
 
GBtv

adminGeneralCom segurament ja saps en el ple municipal del dia 8 de maig l'Assemblea de Joves Gramenet del Besòs va demanar a l'ajuntament que realitzés un estudi per tal d'adequar l'horari dels equipaments que s'habiliten com a sales d'estudi a les necessitats reals dels estudiants, fent especial menció a...Santa Coloma de Gramenet

Related Posts

PERFORMANCE PER DENUNCIAR DESTRUCCIÓ DEL PATRIMONI HISTÒRIC PER PART DEL GOVERN MUNICIPAL convocada per la Plataforma Salvem la Ciutat Vella de Santa Coloma de Gramenet

PERFORMANCE PER DENUNCIAR DESTRUCCIÓ DEL PATRIMONI HISTÒRIC PER PART DEL GOVERN MUNICIPAL convocada per la Plataforma Salvem la Ciutat Vella de Santa Coloma de Gramenet

L’AJUNTAMENT INCOMPLEIX L’ACORD AMB LA PLATAFORMA  I COMENÇA A ENDERROCAR LA FAÇANA DE CAN CORONEL SENSE JUSTIFICACIÓ

L’AJUNTAMENT INCOMPLEIX L’ACORD AMB LA PLATAFORMA I COMENÇA A ENDERROCAR LA FAÇANA DE CAN CORONEL SENSE JUSTIFICACIÓ

germinia

La Fundació Germina destaca la importància d’abordar el maltractament infantil i adolescent des de la detecció dels primers indicis