• Primera emissió 15 de maig de 2012

Aquest capítol ens porta a un paisatge urbà, a una ciutat densa, complexa i plena de vida. De Fondo a Singuerlín i de Can Franquesa fins al Besòs s’estén una gran ciutat amb ànima de poble: Santa Coloma de Gramenet. 

Els protagonistes ens mostren els seus barris i ens expliquen la història d’una ciutat que han fet entre tots… i que avui continuen construint. Rodolfo del Hoyo, fill de pare manxec i mare andalusa, va arribar a Santa Coloma quan tenia un any i mig i ara és un escriptor premiat en llengua catalana. M. Teresa Castellví ha viscut a Fondo tota la vida i no canviaria de barri per res del món. Chenchiao Xiang va arribar a Santa Coloma fa quatre anys sense entendre ni una paraula de català i ara és la primera noia xinesa del seu institut que ha arribat a 2n de Batxillerat. IPedro Cano porta l’empresa que organitza els grans concerts que se celebren a tot l’Estat, com la gira de Bruce Springsteen o el Festival Primavera Sound, i ho fa des del barri de Singuerlín, de Santa Coloma.

A més d’aquests testimonis, també participen en aquest capítol els nens i nenes de l’Escola les Palmeres, que, a través de fotos fetes per ells mateixos, ens descobreixen quins són els seus racons preferits. L’escriptor Jordi Valls ens explica com escriu els seus poemes a l’interior del metro de la ciutat i Muchachito Bombo Infierno interpreta una cançó inèdita als carrers de Santa Coloma de Gramenet.

Font: tv3.cat

adminGeneralPrimera emissió 15 de maig de 2012Aquest capítol ens porta a un paisatge urbà, a una ciutat densa, complexa i plena de vida. De Fondo a Singuerlín i de Can Franquesa fins al Besòs s'estén una gran ciutat amb ànima de poble: Santa Coloma de Gramenet. Els protagonistes ens mostren...Santa Coloma de Gramenet