Un programa d'intervenció escolar dirigit a nens i nenes de 3 a 16 anys amb un clar objectiu: demostrar que l'adquisició d'hàbits saludables des de la infància redueix els riscs de patir malalties cardiovasculars i millora la qualitat de vida en l'edat adulta.

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mortalitat al món. Diversos estudis posen de manifest que els principals factors de risc d’aquestes patologies són l’obesitat i els factors associats a ella (la diabetis i la hipertensió arterial), fruit d’una alimentació incorrecta i de la manca d’activitat física.

Tenint en compte que els hàbits apresos durant la infància es mantenen en l’edat adulta, el Departament d’Ensenyament i la Fundació SHE, liderada pel Dr Valentí Fuster, impulsen el Programa SI!

Destinataris: Escolar de 3 a 16 anys

Programa SI! en Educació Infantil (3-6 anys): Es treballen bàsicament i de forma repetitiva rutines que poden esdevenir hàbits. En Càrdio, el personatge central del programa en aquesta etapa, motiva els infants a tenir cura de la seva salut. Més informació

A primària i secundària s’estan desenvolupant.

Els centres que hi estiguin interessats, s’han de posar en contacte amb el CRP.

Més informació a la XTEC

Llegir més …

Via:: CRP

https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/si-salut-150x150.jpg?fit=150%2C150&ssl=1https://i0.wp.com/www.santako.com/wp-content/uploads/2017/02/si-salut-150x150.jpg?resize=150%2C150&ssl=1Tedi RocaGeneralLes malalties cardiovasculars són la primera causa de mortalitat al món. Diversos estudis posen de manifest que els principals factors de risc d'aquestes patologies són l'obesitat i els factors associats a ella (la diabetis i la hipertensió arterial), fruit d'una alimentació incorrecta i de la manca d'activitat física. Tenint en...Santa Coloma de Gramenet