El Punt – Santa Coloma de Gramenet. Els afectats per les explosions de gas a tot l’Estat, entre elles les de Cornellà i Santa Coloma, han vist com els seus esforços per canviar la normativa estan donant fruits. El PP al Congrés ha presentat una proposició no de llei que recull les demandes de les associacions d’afectats per aquest tipus d’accidents. Els populars la presentaran a la comissió d’Indústria perquè aquesta valori la possibilitat d’introduir modificacions a la legislació en matèria de seguretat de les instal·lacions de gas. La potestat per decidir si finalment tira endavant la té la mateixa comissió, que serà la que la pugui admetre a tràmit. Els afectats per l’explosió de gas al barri del Fondo de Santa Coloma es mostren satisfets amb la notícia.

Segons el seu portaveu, Ángel Moratilla, la proposició no de llei és «una molt bona notícia» que es fonamenta en «la gran quantitat d’accidents d’aquest tipus que hi ha hagut arreu». «És una manera de conscienciar la gent i de fer-la entendre que pot ser afectat també», diu Moratilla, que assegura que el canvi de normativa és «l’objectiu últim».

LA FRASE

Ángel Moratilla, portaveu dels afectats del barri del fondo
« L’objectiu últim de la proposició és assegurar un canvi en la normativa»

adminGeneralEl Punt - Santa Coloma de Gramenet. Els afectats per les explosions de gas a tot l'Estat, entre elles les de Cornellà i Santa Coloma, han vist com els seus esforços per canviar la normativa estan donant fruits. El PP al Congrés ha presentat una proposició no de llei...Santa Coloma de Gramenet