La DO Catalunya organitza un macrotast de vins guiat a Santa Coloma de Gramenet aquest dijous 13 de maig a l’Associació Cultural Aramateix (C/ Montserrat 3-5) a les 19:30 hores. L’acte comptarà amb suport audiovisual i serà guiat per l’enòleg i secretari de la DO Catalunya, Anton Castellà.

Els assistents realitzaran un tast de 5 vins i participaran en el sorteig de 3 lots de vi de la DO Catalunya. Els interessats es poden apuntar fins el dijous 13 de maig a les 14 hores a través del web www.do-catalunya.com. L’accés és gratuït però la inscripció prèvia obligatòria.

Aquest és un nou tast popular que la DO Catalunya organitza dins els actes de la campanya del seu 10è aniversari iniciada ara fa vuit mesos per donar a conèixer la cultura del vi i els vins fets al país.

La DO Catalunya aterra a Santa Coloma de Gramenet desprès de l’èxit de participació als actes realitzats a les Festes de Gràcia, a les Festes de la Mercè, a Hostafrancs, al Saló Nacional de Turisme Rural Agrotur, a la Festa Major de Sant Andreu, a la Fira Avícola de la Raça Prat, les Cotxeres de Sants, Igualada, Vic, Sant Joan Despí i Mataró. El calendari d’actes de la DO Catalunya segueix aquest 2010 amb pròxims actes a Sagrera, Valldoreix i Masnou.

La DO Catalunya celebra el seu 10è aniversari comptant amb la confiança del consumidor, que l’ha convertit en la DO catalana que més ampolles de vi comercialitza. Per això, s’ha articulat una campanya dirigida al consumidor final amb tastos guiats de vi popular a diferents punts de Catalunya i un calendari de visites guiades a la seu de la DO Catalunya a la ciutat de Reus.

adminGeneralLa DO Catalunya organitza un macrotast de vins guiat a Santa Coloma de Gramenet aquest dijous 13 de maig a l'Associació Cultural Aramateix (C/ Montserrat 3-5) a les 19:30 hores. L'acte comptarà amb suport audiovisual i serà guiat per l'enòleg i secretari de la DO Catalunya, Anton Castellà.Els assistents...Santa Coloma de Gramenet